Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Ψαλμός 1 - Για ανθοφορία και πλούσιες σοδιές


 Εάν είστε λάτρεις της άνοιξης και του καλοκαιριού και αγαπάτε να καλλιεργείτε φυτά ή λουλούδια στο σπίτι, τότε υπάρχει ένας ειδικός Ψαλμός για εσάς. Αυτός ο Ψαλμός βοηθά να έχετε μια άφθονη συγκομιδή, να προστατεύσετε τα φυτά σας από τις αρρώστιες και τον μαρασμό, ώστε να αναπτυχθούν υγιή, να ανθίσουν και να καρποφορήσουν. Αυτός ο υπέροχος Ψαλμός για τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες κηπουρούς είναι ο πρώτος Ψαλμός του Ψαλτηρίου. Διαβάστε τον όταν σπέρνετε ή φυτεύετε κάτι, και τότε τα φυτά σας θα ριζώσουν, θα αναπτυχθούν και θα καρποφορήσουν.

Νερό για 3 ποτίσματα για προστασία και ανάπτυξη.

Εάν θέλετε τα φυτά και τα λουλούδια σας να είναι δυνατά, όμορφα, να παράγουν πλούσιους καρπούς ή να ανθίζουν και να μυρίζουν ευχάριστα και να προστατεύονται από τα παράσιτα, τότε θα πρέπει να τα ψεκάσετε με νερό, πάνω οποίο θα διαβάσετε αυτόν τον Ψαλμό. Το πότισμα του διαβασμένου νερού γίνεται με την χρήση ενός ψεκαστήρα και θα πρέπει να διαφυλαχτεί για τρία διαδοχικά ποτίσματα.

Κατά της αρρώστιας και της βασκανίας

Εάν τα φυτά σας αρχίσουν να μαραίνονται ή να μαραζώνουν, σημαίνει ότι έχουν πληγεί από κάποια αρρώστια ή από το κακό μάτι.  Ο πρώτος Ψαλμός θα σας βοηθήσει να τα επαναφέρετε στην ζωή. Περπατήστε γύρω από τα φυτά σας στην φορά των δεικτών του ρολογιού και διάβασε τον Ψαλμό από πάνω τους. Φτύσε πάνω από τον αριστερό σας ώμο για να φύγει το κακό και τα φυτά σας θα ξαναζωντανέψουν και θα ανθίσουν ή θα καρποφορήσουν και πάλι.

Με την χρήση του Ψαλμού 1 στον κήπο σας, όλοι θα ζηλέψουν τα φυτά σας, τα άνθη και τους καρπούς τους.

Ψαλμός  1

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ἀνήρ, ὃς οὐκ ἐπορεύθη ἐν βουλῇ ἀσεβῶν καὶ ἐν ὁδῷ ἁμαρτωλῶν οὐκ ἔστη καὶ ἐπὶ καθέδρᾳ λοιμῶν οὐκ ἐκάθισεν. 2 ἀλλ᾿ ἐν τῷ νόμῳ Κυρίου τὸ θέλημα αὐτοῦ, καὶ ἐν τῷ νόμῳ αὐτοῦ μελετήσει ἡμέρας καὶ νυκτός. 3 καὶ ἔσται ὡς τὸ ξύλον τὸ πεφυτευμένον παρὰ τὰς διεξόδους τῶν ὑδάτων, τὸν καρπὸν αὐτοῦ δώσει ἐν καιρῷ αὐτοῦ, καὶ τὸ φύλλον αὐτοῦ οὐκ ἀποῤῥυήσεται· καὶ πάντα, ὅσα ἂν ποιῇ, κατευοδωθήσεται. 4 οὐχ οὕτως οἱ ἀσεβεῖς, οὐχ οὕτως, ἀλλ᾿ ὡσεὶ χνοῦς, ὃν ἐκρίπτει ἄνεμος ἀπὸ προσώπου τῆς γῆς. 5 διὰ τοῦτο οὐκ ἀναστήσονται ἀσεβεῖς ἐν κρίσει, οὐδὲ ἁμαρτωλοὶ ἐν βουλῇ δικαίων· 6 ὅτι γινώσκει Κύριος ὁδὸν δικαίων, καὶ ὁδὸς ἀσεβῶν ἀπολεῖται.

Από την βιβλιογραφία της Αλίντα Κανάκη: Πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε τους ψαλμούς στην καθημερινή μας ζωή. Ψαλμοί του Δαυίδ – Κλειδιά

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.