Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Προσευχή της Παναγίας του Κάρμεν ενάντια στους εχθρούς και τη μαγεία

Η  Παναγία του Όρους Κάρμηλος, Virgen del Carmen στην Ισπανία  είναι γνωστή και πολύ θαυματουργή από το όραμα της Παναγίας στις 16 Ιουλίου 1251 που είδε ο Σίμων Στοκ, επικεφαλής του Τάγματος των Καρμηλιτών.Κάψτε για 40  μέρες το παρακάτω  κερί και πείτε την παρακάτω προσευχή  Χ 3 φορές κάθε μέρα.


Εις το όνομα του Πατρός +

και του Υιού +

+ και το Άγιου Πνεύματος ,

Αμήν . (3 φορές)
Με τη δύναμη της Αγίας Τριάδος,με τη δύναμη του Δημιουργού,Έχω την  αρετή και τη  δύναμη (ο ταπεινός δούλος όνομα σας) να αναιρέσω κάθε κακιά ενέργεια γλωσσοφαγιά ,μαγγανεία, μαύρη μαγεία δέσιμο, δαιμονική  κατοχή όλα τα κακά  και οποιαδήποτε πληγή και κατάρα να πεταχτεί από πάνω μου με μιας. Αφαιρώ  με τη δύναμη του παντοδύναμου  όλες τις μαύρες ενέργειες που με βλάπτουν. Όλοι οι  κλέφτες οι προδότες και οι εχθροί  θα μείνουν με μιας μακριά από μένα.

( Πείτε  το όνομά σας εδώ )

Με τη δύναμη  τη δύναμη του θεού όλοι οι εχθροί μου  και οι κακόβουλες πράξεις τους συνθλίβονται  κάτω από τα πόδια μου.

Ο Άγγελος προστάτης και ο Δημιουργός Θεός μου μπορεί  να σώσει την οικογένειά μου και εμένα και όλους τους  ανθρώπους που με αγαπούν πραγματικά και αληθινά.

Όλοι οι εχθροί  και αντίπαλοι μου με τη δύναμη του Δημιουργού, του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού του Λυτρωτή και του Αγίου Κυπριανού θα μειώσουν τους ρυθμούς τις σκέψεις και  τις δράσεις εναντίον μου.

Με τη δύναμη της Αγίας Τριάδος ,του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού και της Παναγίας του Κάρμεν οι άγγελοι προστάτες μου πολλαπλασιάζονται και με προστατεύουν  νύχτα μέρα.

Όπως με τη δύναμη και προστασία του Θεού στα χρόνια του Φαραώ της Αιγύπτου ο Ιωσήφ και ο αδελφός του Βενιαμίν,παρέμεναν ελεύθεροι έτσι  και εγώ  πολυεύσπλαχνε  Πατέρα μου να παραμένω  ελεύθερος  και να κερδίσω τους εχθρού μου.

Με τη δύναμη και τη δόξα του Άγιου Κυπριανού και της Αγίας Ιουστίνης,τη δόξα , τη δύναμη και την αρετή του Αγίου Αυγουστίνου ,τη δύναμη και τη δόξα Του Χριστού  της Παναγίας και το τίμιο αίμα του Ιησού Χριστού να ελευθερωθώ για πάντα  Αμήν.

Όλοι οι εχθροί μου που συνδέονται μεταξύ τους και με  βλάπτουν  να ηττηθούν και το κακό πνεύμα και η δύναμη τους  να κατατροπωθεί.
Αμήν .

Πλήθος Αρχαγγέλων και Αγγέλων  προσεύχονται για μένα και τη σωτηρία μου και η γλυκιά μου Παναγία του Κάρμεν να μεσιτεύει στον γλυκύτατο Υιό της για μένα να μου χαρίσει  το πιστοποιητικό της παντοτινής μου σωτηρίας.

Αμήν . "

Aλίντα Κανάκη  

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ
για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A
http://www.zodia-astrologia-taro.gr/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.