Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Τεστ εγκυμοσύνης με παραδοσιακή μέθοδο



1.Δοκιμή με ούρα
Η γυναίκα πρέπει να βράσει τα ούρα σε ένα δοχείο από αλουμίνιο και τότε να παρατηρήσει : αν τα ούρα μετά τον βρασμό είναι  παρόμοια με γάλα - " επάνω " και πάρουν σχήμα σαν " κρέμα ", το αποτέλεσμα είναι θετικό. Αν μετά τον βρασμό  είναι παρόμοια με εκείνα του νερού – και "επάνω" σχηματίζουν φυσαλίδες, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

2. Δοκιμασία με βελόνα

Η γυναίκα πρέπει να ουρήσει  σε ένα βάζο και να τοποθετήσει  μια βελόνα μέσα στο δοχείο. Κλείνουμε το βάζο και περιμένουμε για οκτώ ώρες χωρίς να κινήσουμε καθόλου το βάζο. Αν η βελόνα να αλλάξει  χρώμα, το αποτέλεσμα είναι θετικό.

3.Δοκιμή με χλωρίνη
Η γυναίκα πρέπει να ουρήσει  σε ένα δοχείο και να προσθέσει χλωρίνη. Αν τα  ούρα αλλάξουν χρώμα το αποτέλεσμα είναι θετικό. Διαφορετικά, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

4. Δοκιμή του χλωρίου

Πρέπει να βάλει τα ούρα σε κύπελλο μιας χρήσης και να προσθέσει χλώριο. Αν το χλώριο πάρει σκούρο χρώμα , το αποτέλεσμα είναι θετικό. Αν το μείγμα διατηρήσει το ίδιο χρώμα, ενδεχομένως, το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό.

5. Δοκιμή με έλαιο πεύκου

Η γυναίκα πρέπει να αναμείξετε το ούρα με  έλαιο πεύκου. Αν το μείγμα αλλάξει  χρώμα, το αποτέλεσμα είναι θετικό.

6). Δοκιμή με ιώδιο
Η γυναίκα πρέπει να συλλέξει τα πρωινά ούρα σε ένα αποστειρωμένο δοχείο ούρων. Με προσοχή και σε απόσταση 6 -7 cm να προσθέτει προσεκτικά 2-3 σταγόνες ιώδιο. Αν το ιώδιο διαλυθεί πλήρως σε αυτό, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Αν  το ιώδιο παραμείνει στην επιφάνεια - με τη μορφή σταγόνων ή δημιουργήσει καφέ κύκλο, το αποτέλεσμα είναι θετικό.
                                                   
 Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.