Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Προσευχή του Γάμου Προς τον Άγιο Νικόλαο





Η ακόλουθη προσευχή του Αγίου Νικολάου μπορεί να βοηθήσει τους νέους που θέλουν να παντρευτούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η χάρη του Αγίου Νικολάου προσφέρει θεραπεία και ανακούφιση σε μια μεγάλη ποικιλία αιτημάτων, καθώς θεωρείται ένας από τους πιο σεβάσμιους Αγίου της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Κατά τη διάρκεια του βίου του τέλεσε πολλά θαύματα και είναι πρόθυμος να ικανοποιήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τα δίκαια αιτήματα των ευσεβών ανθρώπων.

Όταν ένα μοναχικό κορίτσι ή αγόρι θέλει έναν καλό ταίρι που θα είναι άξιο, πιστό και τρυφερό, μπορεί να ζητήσει με πίστη και ευσέβεια από τον Άγιο Νικόλαο να εκπληρώσει το αίτημα της/του.

Η προσευχή που ακολουθεί γράφεται σε καθαρό φύλλο χαρτιού, διαβάζεται 40 μέρες και μετά από την ολοκλήρωση του τελετουργικού φυλάσσεται σαν φυλαχτό πίστης στην καρδιά σας:

†††  Πανάγιε Νικόλαε, σεβαστέ Άγιε του Κυρίου, που δεν αρνείσαι κανένα αίτημα ζωής, άκουσε την προσευχή της δούλης σου / του δούλου σου ( το όνομα σας ), που θέλω να παντρευτώ. Θέσε την προσευχή και το αίτημα μου στο έλεος του Κυρίου και μεσολάβησε για να ευλογήσει ο Κύριος και να τελέσω σύντομα ένα ευτυχισμένο γάμο. Επαφίεμαι στην κρίση και τη χάρη του Κυρίου. Ευχαριστώ Άγιε Νικόλαε για τις πρεσβείες σου. Αμήν!  †††

Μην ξεχάσετε να ανάψετε μια λαμπάδα στον Άγιο Νικόλαο, σαν ευχαριστία για την μεσολάβηση του.

Αλίντα Κανάκη

Από την βιβλιογραφία της Αλίντα Κανάκη: Η δύναμη της  προσευχής – προσευχές που κάνουν θαύματα.

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.