Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Oνειροκρίτης της Ανατολής απο την Αλίντα Κανάκη - Αλφα απο ΑΒΑΕΙΟ έως ΑΘΩΩΣΗΣε αυτή τη σελίδα θα βρείτε ένα πλήρη κατάλογο ονειρικών συμβόλων που θα σας βοηθήσει να ερμηνεύσετε και να αναλύσετε με πλήρη σαφήνεια το χάρτη της ψυχής σας, με τη μέθοδο της ψυχοθεραπευτικής ανάλυσης, μέσα από τον πολυδιάστατο κόσμο των ονείρων, του πεπρωμένου, της διαδρομής, της εσωτερικής αίσθησης της αναζήτησης, της ελεύθερης βούλησης της αυτογνωσίας και της μοντέρνας ψυχανάλυσης. Η λίστα των ερμηνειών ενημερώνεται συχνά και αν και είμαστε στο αρχικό στάδιο σε λίγο καιρό θα έχετε στην διάθεση ένα πρωτότυπο ονειροκρίτη που δεν θα μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού. Το παρακάτω αλφαβητάριο της γλώσσας των ονείρων και η μέθοδος ανάγνωσης των ονειρικών συμβόλων είναι αυθεντικά και στηρίζεται σε πιστώς μεταφρασμένα Αραβικά κείμενα ιερών μυστικιστών της Ανατολής που διατήρησαν αναλλοίωτες τις μαντικές τέχνες και ασχολήθηκαν ειδικά με τα μυστηριώδη φαινόμενα της ανθρώπινης φύσης και την εξήγηση των ονείρων.ΑΒΑΕΙΟ: Είναι ιδιαίτερα καλό όνειρο και προμηνύει καλή τύχη και κατά κανόνα κέρδη και μεγάλη οικονομική επιτυχία.

ΑΒΑΘΗ: ( ΡΗΧΟ ) Ρηχό ποτάμι η ρηχή θάλασσα, σημαίνει πως όλοι οι στόχοι και οι κόποι σας θα πραγματοποιηθούν. ( περισσότερα βλέπε βιβλίο ονειροκριτής της Ανατολής Αλίντα Κανάκη ).

ΑΒΑΛΤΟΣ: Άβαλτα ρούχα, ή παπούτσια χαρά σας περιμένει. Αν τα φοράτε, κάτι καλό θα γίνει γρήγορα. Αν τα δωρίσετε, τότε αυτοί θα εισπράξουν χαρά και ευεργεσία από εσάς. ( περισσότερα βλέπε βιβλίο ονειροκρίτης της Ανατολής Αλίντα Κανάκη ).

ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ: Μεγάλη στενοχώρια, και πίκρα. Όταν ονειρευτείτε κάποιο φίλο ή συγγενικό πρόσωπο αβάπτιστο, σημαίνει πως αυτό το άτομο θα αρρωστήσει και εσείς θα στεναχωρηθείτε βαθιά.

ΑΒΑΡΙΑ: ( ζημιά ) Το όνειρο είναι καλό και σημαίνει ότι θα ξαλαφρώσεις από στενοχώριες και προβλήματα που σε βασανίζουν καιρό.

ΑΒΑΣ: Το όνειρο συμβολίζει τον εσωτερικό σας κόσμο και τον έλεγχο των παθών σας. Αν εσείς είστε αβάς τότε θα έχετε προβλήματα ως αναφορά τα συναισθήματα των άλλων. Μια ομάδα αβάδων σημαίνει μεγάλες απογοητεύσεις και εμπλοκή τρίτων προσώπων με κακές διαθέσεις στα αισθηματικά θέματα.

ΑΒΑΤΟΣ: Μέρος άβατο, που δεν μπορείτε να περάσετε εμπόδια και στενοχώριες στις δουλείες σας. Αν το όνειρο το δει αρραβωνιασμένη, θα χαλάσει ο αρραβώνας. Αν το δει άρρωστος θα συμβεί μοιραίο γεγονός.

ΑΒΑΦΟΣ: Αν φοράτε ξεθωριασμένα ρούχα, σημαίνει να προσέχετε επειδή θα αρρωστήσετε ή θα πάθετε ζημιά στον τομέα της δουλειάς σας. Αν τα φορά ο φίλος σας, τον απατούν. Αν συγγενείς ή συνεργάτες σας φοράνε ξεθωριασμένα ρούχα θα εξαπατηθείτε από αυτούς.

ΑΒΛΑΣΤΗΣΙΑ: Ο κήπος ή τα κτήματα σας χωρίς βλάστηση, σημαίνει πως τα σχέδια που προγραμματίζετε δεν θα υλοποιηθούν.

ΑΒΟΚΑΝΤΟ: Το όνειρο προαναγγέλλει επιτυχία στην αισθηματική ζωή. Αν τρώτε αβοκάντο σύντομα θα έχετε ειδήσεις ή συνάντηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν αγοράζετε αβοκάντο σημαίνει πως μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα ερωτευτείτε με αμοιβαία ανταπόκριση.

ΑΒΡΑΒΕΥΤΟΣ: Αν συμμετάσχετε σε διαγωνισμό και δεν πάρετε βραβείο σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα στη δουλειά και στα οικονομικά σας. Αν οι συνεργάτες ή οι συγγενείς σας δεν πάρουν βραβείο να προσέχετε τις προτάσεις που θα σας κάνουν.

ΑΒΡΑΣΤΟΣ: Δυστυχία και εξευτελισμός. Αν τρώτε κάτι άβραστο, σημαίνει υπομονή. Αν σας προσφέρουν κάτι άβραστο, να μην κλίσετε καμία συμφωνία για δουλειά. Θα εξαπατηθείτε.

ΑΒΡΟΤΗΤΑ: Μην εμπιστεύεστε τα πρόσωπα που σας συμπεριφέρονται με ευγένεια και καλοσύνη.

ΑΒΥΖΑΧΤΟΣ: Στερήσεις και οικονομικά προβλήματα στο σπίτι σας. Η μεταφυσική εύνοια του ονείρου επίσης προαναγγέλλει έλλειψη στοργής και συναισθήματος από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΒΥΘΙΣΤΟΣ: Σημαίνει πως είστε άτρωτος και δεν πρόκειται να σας βλάψουν τα κουτσομπολιά του κόσμου. Αν βρίσκεστε σε τρικυμία και θαλασσοταραχή σημαίνει πως δεν πρόκειται να σας βλάψει κανένας με την γλωσσοφαγιά του ή να έχετε αρνητικές επιρροές από κάποιον.

ΑΒΥΣΣΟΣ: Μεγάλη στεναχώρια σας περιμένει, προσέχετε την υγεία σας και τις εξαπατήσεις. Αν πέσετε στην άβυσσο και ξανασηκωθείτε σημαίνει ότι θα τρομοκρατηθείτε αλλά θα το ξεπεράσετε και όλα θα πάνε καλά στη ζωή σας. Επίσης σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί να σας βλάψει με υπόγειους τρόπους...

ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΑ: Χάσιμο χρημάτων και αναδουλειά. Προσοχή μην διανύσετε χρήματα σε τρίτους.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ: Πρόκειται για πολύ καλό όνειρο και προαναγγέλλει ένα νέο ερωτικό δεσμό με ανταπόκριση για όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

ΑΓΓΟΥΡΙ : Αν δείτε ότι τρώτε αγγούρι σας περιμένουν λύπες και στενοχώριες . Αν το παίρνετε από άλλους σημαίνει πως αυτός θα είναι η αιτία για τις στενοχώριες σας. Αν καλλιεργείτε αγγούρια ,σημαίνει είδηση από συγγενικά πρόσωπα. Αν τα αγγούρια είναι τουρσί, σημαίνει κέρδη και επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Το ίδιο όνειρο προαναγγέλλει επίσης εγκυμοσύνη, διότι είναι το σύμβολο του αντρικού φύλου και της γονιμότητας.

ΑΓΕΛΑΔΑ: Το άρμεγμα μιας αγελάδας συμβολίζει πλούτοι άνεση και επαγγελματική επιτυχία. Αν δείτε πολλές άσπρες, αγελάδες σημαίνει μεγάλα κέρδη και αφθονία. Αν είναι μαύρη σημαίνει απιστία. Αν πάλι δείτε συγκεντρωμένες πολλές αγελάδες σημαίνει κίνδυνος. Αν τρέχει πίσω σας και σας κυνηγά κινδυνεύετε. Αν είστε γεωργός και, μπαίνουν μέσα στο σπίτι σας σημαίνει μεγάλες συγκομιδές. Αν είστε έμπορος, πρόσεχε τις εξαπατήσεις και αν τις δείτε στον ύπνο σας ότι σφάζετε αγελάδα σημαίνει αυτοκαταστροφή.

ΑΓΕΛΗ: Αν δείτε να σας κυνηγάνε άγρια ζώα σημαίνει κίνδυνος και αντιμετώπιση δυσκολιών. Αν βρίσκετε ανάμεσα σε ήρεμα ζώα σημαίνει πως κάθε δυσκολία που θα σας παρουσιαστεί θα την ξεπεράσετε με επιτυχία.

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας Αγία Γραφή σημαίνει βοήθεια από φίλο ή συγγενή, ηρεμία ψυχική και γαλήνη. Για τους άθεους όμως το όνειρο σημαίνει αρχή νομικών αγώνων και περιπετειών.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παραβρίσκεστε κάπου που τελείται το μυστήριο του αγιασμού, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε καλές ειδήσεις. Αν κάνετε εσείς ο ίδιος αγιασμό στο σπίτι σας σημαίνει ότι θα ξεπεράσετε τις πίκρες και τις στενοχώριες.

ΑΓΙΩΝ – ΑΓΙΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας Άγιο με γαλήνια και ήρεμη μορφή σημαίνει πως οι υποθέσεις σας θα καλυτερεύσουν και θα βρείτε προστασία και παρηγοριά. Αν είναι εξαγριωμένος τότε να προσέχετε από κάποιον κίνδυνο. Αν δείτε Άγιο λείψανο σημαίνει ξαλάφρωμα από βάσανα και πίκρες.

ΑΓΚΙΝΑΡΑ: Το ονειρικό αυτό σύμβουλο μας διαβεβαιώνει ότι γίνονται σχόλια και πισώπλατα μαχαιρώματα από ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος. Αν τρώτε αγκινάρα αυτό σημαίνει ότι σας υπονομεύουν με σχόλια και κακογλωσσιά. Αν σας χαρίσουν αγκινάρες θα εισπράξετε πίκρες και μεγάλες στενοχώριες από τρίτους.

ΑΓΚΙΣΤΡΙ: Το όνειρο αυτό σημαίνει προδοσία από το σύντροφο της ζωή σας. Αν σας χαρίσουν αγκίστρι θα πρέπει να προσέχετε τις εξαπατήσεις. Αν φίλοι ή γνωστοί σας ψαρεύουν κρατώντας δόλωμα με αγκίστρι θα σας προδώσουν και θα πληγωθείτε από τη συμπεριφορά τους.

ΑΓΚΟΜΑΧΗΤΟ: Το όνειρο σας, προμηνύει πως θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά θέματα που αφορούν την υγεία σας. Αν κάποιο άτομο γνωστό σας αγκομαχεί σημαίνει πως θα έχει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. Το όνειρο θεωρείτε κακό και η μεταφυσική του έννοια προμηνύει αρρώστιες , βάσανα και συμφορές.

ΑΓΚΥΛΩΣΗ: Το όνειρο προμηνύει αρρώστια και προβλήματα με την υγεία σας.

ΑΓΚΥΡΑ: Το όνειρο είναι καλό και προμηνύει επιτυχίες και απρόσμενη τύχη σε όλα τα θέματα. Η μεταφυσική του ερμηνεία σημαίνει νέα γνωριμία με κατάληξη γάμου ή αρραβώνα. Αν ρίχνετε άγκυρα στη θάλασσα να περιμένετε επαγγελματικές επιτυχίες και απρόσμενη τύχη στα οικονομικά σας. Αν φίλοι ή συνεργάτες σας  χαρίσουν άγκυρα σημαίνει πως μπορείτε να τους εμπιστεύεστε και να βασίζεστε επάνω τους.

ΑΓΚΩΝΑΣ: Αν δείτε τον αγκώνα κάποιου φίλου, συνεργάτη ή συγγενή σημαίνει πως θα έχετε γκρίνιες και απρόσμενους καυγάδες. Αν πληγώσετε τον αγκώνα σας σημαίνει κακοτυχία και οικονομικές διαμάχες.
ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Το όνειρο προαναγγέλλει καινούργιες γνωριμίες στον ερωτικό τομέα που θα καταλήξουν σε γάμο ή αρραβώνα.

ΑΓΟΡΑ: Το ονειρικό σύμβουλο είναι θετικό και σημαίνει απρόσμενη τύχη και κέρδη στα οικονομικά και επαγγελματικά. Επίσης επιτυχημένες διαπραγματεύσεις με απρόσμενα κέρδη. Αν βρίσκεστε σε αγορά και ψωνίζετε σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη επιτυχία στις επιχειρήσεις σας. Η μεταφυσική έννοια του ονείρου σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη επιλογή ευκατάστατων συντρόφων που θα βελτιώσουν την οικονομική και συναισθηματική σας ζωή.

ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΑ: Το όνειρο προαγγέλλει ίντριγκες και αντιζηλίες σε κληρονομικά και οικογενειακά θέματα. Η μεταφυσική εύνοια του ονείρου συμβολίζει υπονόμευση και έντονη στασιμότητα περιουσιακών θεμάτων εξαιτίας γλωσσοφαγιάς και αντιζηλίας συγγενών σας.
( περισσότερα βλέπε βιβλίο ονειροκριτής της Ανατολής Αλίντα Κανάκη ). 

ΑΓΟΡΕΥΣΗ: Το όνειρο προαναγγέλλει πως κάποιοι συγγενείς ή συνεργάτες θα σας ζητήσουν βοήθεια σε προβλήματα προσωπικά ή νομικά. 

ΑΓΟΡΙ: Το όνειρο συμβολίζει καινούργιες γνωριμίες και ερωτικές προτάσεις με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. Αν δείτε αγόρι με κορίτσι το όνειρο σημαίνει συντροφικότητα με μελλοντική κατάληξη σε γάμο. Επίσης σημαίνει πως τα πράγματα θα έχουν ευνοϊκή κατάληξη στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΑΓΟΥΡΟ: Το όνειρο προαναγγέλλει αποτυχίες και κακοτυχία. Αν δείτε ότι τρώτε άγουρο καρπό σημαίνει πως θα περάσετε δοκιμασίες και απογοητεύσεις σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα.

ΑΓΡΙΕΛΙΑ: Το όνειρο προαναγγέλλει λογομαχίες και στενοχώριες με ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ: Το όνειρο προαναγγέλλει επιθέσεις και αντιδικίες από εχθρούς στον οικογενειακό και επαγγελματικό σας περίγυρο. Αν σκοτώνετε αγριογούρουνο σημαίνει πως θα υπερνικήσετε εμπόδια τρίτων και θα κατατροπώσετε τους εχθρούς σας.

ΑΓΡΙΟΣ: Το όνειρο έχει μεταφυσική σημασία και συμβολίζει ψυχολογική καταπίεση και έντονη εσωτερική ταραχή λόγο κατάθλιψης και αισθηματικής φόρτισης.

ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας  αγριόχορτα να φυτρώνουν στον κήπο ή στο σπίτι σας σημαίνει πως οι αντίζηλοι σας υπονομεύουν την οικογενειακή και αισθηματική σας ευτυχία. Αν καθαρίζετε αγριόχορτα σημαίνει πως θα ξεκαθαρίσετε υποθέσεις από το παρελθόν.

ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ: Το όνειρο είναι ευχάριστο και συμβολίζει οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία. Στον αισθηματικό τομέα το όνειρο συμβολίζει αγάπη και αμοιβαία αισθήματα με προοπτικές γάμου.

ΑΓΡΟΝΟΜΟΣ: Το όνειρο είναι μεταφυσικό και συμβολίζει την προστασία και τη μεσολάβηση τρίτου που θα βοηθήσει στην εσωτερική σας γαλήνη και στην ευχάριστη κατάληξη υποθέσεων που σας ταλαιπωρούσαν εδώ και πολύ καιρό. ( περισσότερα βλέπε βιβλίο ονειροκριτής της Ανατολής Αλίντα Κανάκη ).

ΑΓΡΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας αγρούς καλλιεργημένους σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες χαρές και οικονομικά κέρδη από την εργασία σας. Σε αντίθεση ο ακαλλιέργητος αγρός προμηνύει φτώχια και οικονομικά προβλήματα. Αν αγοράζετε αγρό σημαίνει πως θα παντρευτείτε και θα αποκτήσετε όμορφα παιδιά.

ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑΣ: Αν είστε αδέσμευτοι το όνειρο σημαίνει πως θα δεχτείτε προξενιό με ευχάριστες εξελίξεις πολύ γρήγορα.

ΑΓΡΥΠΝΙΑ: Το όνειρο έχει μεταφυσική σημασία και προμηνύει έντονη σαρκική επιθυμία για κάποιον άλλον. Συμβολίζει το ερωτικό πάθος και τα ανεκδήλωτα συναισθήματα του ανθρώπου που αγαπάτε.

ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας να είστε αγύμναστος σημαίνει πως θα πρέπει να αγωνιστείτε και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση για να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες της ζωής σας.

ΑΓΧΟΝΗ: Το όνειρο είναι κάλο και σημαίνει πως γρήγορα θα ξεπεράσετε δυσκολίες που σας έχουν ταλαιπωρήσει εδώ και πολύ καιρό. Αν δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο σε αγχόνη σημαίνει πως σας εκτίμα και σας αγαπά ειλικρινά. Αν οδηγείστε εσείς ο ίδιος σε αγχόνη σημαίνει πως πολύ σύντομα θα ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες οριστικά.

ΑΓΩΓΗ: Το όνειρο προαναγγέλλει εχθρότητες και μίσος από τρίτα πρόσωπα που σας ζηλοτυπούν και σας υπονομεύουν. Αν κάποιος σας κάνει αγωγή σημαίνει πως φίλος ή συγγενής θα σας πικράνει και θα σας απογοήτευση.

ΑΓΩΓΙΑΤΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας αγωγιάτη και είστε αδέσμευτος σύντομα θα δεχτείτε προξενιό ή πρόταση γάμου από το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε αγωγιάτη να σας δείχνει μια κατεύθυνση σημαίνει πως κάποιος φίλος θα σας βοηθήσει πολύ σύντομα.

ΑΓΩΝΑΣ: Το όνειρο προαγγέλλει νίκες σε υποθέσεις που σας ταλαιπώρησαν εδώ και πολύ καιρό. Αν εσείς ο ίδιος συμμετέχετε σε αγώνα σημαίνει πως θα ταλαιπωρηθείτε αλλά χάρη στην αυτοπεποίθηση και την εσωτερική σας δύναμη θα ξεπεράσετε σημαντικές δυσκολίες που σας πίεσαν εσωτερικά και ψυχικά.
ΑΓΩΝΙΑ: Το όνειρο είναι μεταφυσικό και σημαίνει πως ο εσωτερικός σας κόσμος είναι ταραγμένος και ενδεχομένως κάποια συνειδητή σύγκρουση να σας βασανίζει λόγο υπερβολικής συναισθηματικής εκμετάλλευσης και πίεσης.

ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑ: Το όνειρο προμηνύει οικογενειακούς καυγάδες και έντονες αντιζηλίες από άτομα του αντίθετου φίλου. Η μεταφυσική εύνοια του ονείρου μπορεί και να σημαίνει κάποιο πρόβλημα υγείας που θα σας οδηγήσει σε πόρτα Νοσοκομείου.

ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΑΛΟΓΟ: Το όνειρο προμηνύει οικονομικές δυσκολίες και αξεπέραστα προβλήματα στον εργασιακό τομέα. Αν προσπαθήσετε να δαμάσετε άλογα σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε αναπάντεχες δυσκολίες στα οικονομικά σας θέματα.

ΑΔΕΙΑ: Το όνειρο προαναγγέλλει πως σύντομα θα ξεπεράσετε τις δύσκολες καταστάσεις που σας βασανίζουν και θα απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα και υποχρεώσεις. Αν ζητάτε άδεια σημαίνει πως θα έχετε νέες ερωτικές γνωριμίες και περιπέτειες. Γενικά το όνειρο είναι καλό και προμηνύει επιτυχίες τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αν δείτε όμως ότι δεν μπορείτε να πάρετε άδεια σημαίνει οικογενειακούς καυγάδες και λογομαχίες.

ΑΔΕΙΑΝΟΣ: Το όνειρο προμηνύει οικονομικές δυσκολίες και απώλειες. Αν δείτε άδεια αντικείμενα σημαίνει φτώχεια και οικονομική καταστροφή.

ΑΔΕΙΑΣΜΑ: Το όνειρο είναι προάγγελος καλών γεγονότων και σημαίνει πως σύντομα θα ξεπεράσετε δύσκολες καταστάσεις που σας βασανίζουν από το παρελθόν και θα νιώσετε γαλήνη και ανακούφιση. Αν όμως δείτε άδειο σπίτι ή δωμάτιο το όνειρο σημαίνει οικονομικές απώλειες και ψυχική ανισορροπία λόγο συναισθηματικής ανασφάλειας.

ΑΔΕΚΑΡΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι το πορτοφόλι και οι τσέπες σας είναι άδειες σύντομα θα πρέπει να περιμένετε κέρδη και οικονομικά οφέλη από την εργασία σας.

ΑΔΕΛΦΟΣ – ΑΔΕΛΦΗ: Το όνειρο είναι καλό και προμηνύει οικονομική σταθερότητα και οικογενειακή γαλήνη. Αν είστε άρρωστος και δείτε τον αδελφό ή την αδελφή σας σημαίνει πως σύντομα θα αναρρώσετε. Αν δείτε να τσακώνεστε με τα αδέλφια σας το όνειρο σημαίνει πως θα έχετε περιουσιακές και οικονομικές διαφορές με τους συγγενείς σας. Αν δείτε τον αδελφό ή την αδελφή σας να είναι άρρωστοι σημαίνει πίκρες και στενοχώριες. Το όνειρο είναι πολυδιάστατο και οι εύνοιες του είναι πολλές.

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ: Αν δείτε ότι ανήκετε σε κάποια αδελφότητα ή ομάδα σημαίνει πως θα λάβετε σημαντική βοήθεια από ψηλά υφιστάμενα πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στην κοινωνική όσο και στην επαγγελματική σας άνοδο.

ΑΔΗΣ: Το όνειρο είναι μεταφυσικό και σημαίνει πως άτομα που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή, σας προστατεύουν και σας αγαπούν. Σύντομα θα λάβετε οικονομικά κέρδη από ευκαιρίες που θα προκύψουν από το πουθενά.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ: Αν φοράτε αδιάβροχο και περπατάτε στη βροχή σημαίνει πως έχετε μεγάλη προστασία και δεν σας αγγίζουν τα κουτσομπολιά ή αρνητική ενέργεια και ή ζηλοτυπία τρίτων. Αν όμως φοράτε αδιάβροχο και δεν βρέχει θα πρέπει να προσέξετε διότι σας περιμένουν πίκρες και μεγάλες στενοχώριες.

ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ: Αν δείτε πως είστε αδιάθετος το όνειρο σημαίνει ψυχική ανισορροπία και αναπάντεχα εμπόδια τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ: Το όνειρο είναι μεταφυσικό και συμβολίζει ότι τα πράγματα σύντομα θα αλλάξουν τόσο στον οικογενειακό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Αν δείτε ότι κυκλοφορείται γυμνός στους δρόμους το όνειρο σημαίνει πως σύντομα θα βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη και αυτοπεποίθηση και θα ξεπεράσετε συναισθηματικά προβλήματα που σας βασανίζουν από καιρό.

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ: Αν δείτε στο όνειρο σας ανθρώπους να αδιαφορούν για σας το όνειρο σημαίνει πως σύντομα θα προκύψουν νέες γνωριμίες με ευχάριστες εξελίξεις και γρήγορο γάμο ή αρραβώνα στον ερωτικό τομέα.

ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ: Το όνειρο προαναγγέλλει οικονομικές ζημίες και αποτυχίες στον εργασιακό σας χώρο.

ΑΔΡΑΧΤΙ: Το όνειρο προμηνύει εμπόδια πίκρες και προβλήματα τρίτων ανθρώπων που προσπαθούν να σας μπλέξουν άσχημα. Αν δείτε τον εαυτό σας να γνέθει θα πρέπει να προσέχετε διότι θα μπλέξετε σε ίντρικες και καυγάδες.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αδύναμος τότε να περιμένετε ευχάριστα γεγονότα και απρόσμενη τύχη.

ΑΕΙΘΑΛΗ: Αν δείτε στον όνειρο σας θάμνους και δέντρα αειθαλή είναι σύμβολο προστασίας και αιώνιας φιλίας.

ΑΕΡΑΣ: Το όνειρο είναι πολύμορφο αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλό. Το απαλό φύσιγγα του αέρα σημαίνει ευχάριστες ειδήσεις και χαρμόσυνα γεγονότα. Ο καθαρός αέρας σημαίνει δύναμη και γρήγορη ανάρρωση από ασθένειες. Αν ο αέρας είναι μυρωδάτος σημαίνει ερωτικές επιτυχίες και ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Αν είναι υγρός τότε τα προβλήματα που σας βασανίζουν θα ξεπεραστούν γρήγορα. Αντίθετα αν ο αέρας είναι δυνατός τότε να περιμένετε δυσάρεστες ειδήσεις και κακά μαντάτα. Αν ο αέρας είναι καυτός και ασφυκτικός να περιμένετε προβλήματα και ζήλιες στον ερωτικό τομέα. Αν είναι παγερός τότε θα αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα και ζημίες στην εργασία σας.

ΑΕΡΓΟΣ : Το όνειρο συμβολίζει ανεμελιά ξεγνοιασιά και χαρούμενη ζωή.

ΑΕΡΟΒΑΤΗΣ: Το όνειρο εκφράζει και προαναγγέλλει την επιπολαιότητα που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις της ζωής σας. Χρειάζεται περίσκεψη, δύναμη, αυτοπειθαρχία και πρωτοβουλία για να αποφύγετε οδυνηρές καταστάσεις και να επιλύσετε με επιτυχία προβλήματα και εμπόδια.

ΑΕΡΟΒΟΛΟ: Το όνειρο προαναγγέλλει υλοποίηση και επίτευξη των στόχων σας. Αν σημαδεύετε  το σύντροφο σας σημαίνει πως θα κερδίσετε και θα θέσετε γερές βάσεις στη σχέση σας προς όφελος σας.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ: Το όνειρο είναι καλό και σημαίνει αφετηρία καινούργιων καταστάσεων τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα, με έναρξη σχέσεων και γρήγορων εξελίξεων. Αν το αεροδρόμιο είναι παλιό και εγκαταλειμμένο το όνειρο προμηνύει δυσκολίες και προβλήματα που θα προκύψουν από μακριά.

ΑΕΡΟΛΙΘΟΣ: Το όνειρο είναι μεταφυσικό και προαναγγέλλει ξαφνική τύχη και αναπάντεχη χαρά. Απρόσμενες συμφωνίες προς όφελος σας στον εργασιακό χώρο και καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες με υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική και επαγγελματική σας αποκατάσταση.

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ: Το όνειρο είναι πολυμορφικό και έχει πολλές εύνοιες. Αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο σημαίνει πως όλες σας οι υποθέσεις θα πάνε καλά και θα πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας. Αν όμως δείτε να πέφτει αεροπλάνο τότε θα ακούσετε κακά μαντάτα και αποτυχίες. Αν δείτε αεροπλάνο να πετά ψηλά τότε σύντομα να περιμένετε δόξα και επαγγελματική άνοδο.

ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ: Αν δείτε πως είστε αεροπόρος να περιμένετε ευχάριστες αισθηματικές εξελίξεις και αισθηματική πληρότητα. Αν δείτε αεροπόρο να πετά τότε το όνειρο προαναγγέλλει επιπολαιότητα, ανασφάλεια και εσωτερική αναταραχή στον ψυχικό σας κόσμο. 

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ταξιδεύετε με αερόστατο σημαίνει πως θα έχετε επιτυχίες και υλοποίηση των στόχων και σχεδίων σας.

ΑΕΤΟΣ: Το όνειρο είναι καλό και προαναγγέλλει μεγάλες επιτυχίες στον εργασιακό τομέα. Αν περνά πάνω από το σπίτι σας σημαίνει ευχάριστα γεγονότα και χαρές. Αν δείτε αετό να πετά είναι καλό σημάδι και σημαίνει πως θα λάβετε σημαντική βοήθεια από φίλους και υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα.

ΑΖΥΜΟ: Το όνειρο είναι μεταφυσικό και προαναγγέλλει επιπολαιότητα, βιασύνη και προχειρότητα στον τρόπο που χειρίζεστε σοβαρά θέματα και καταστάσεις.

ΑΗΔΟΝΙ: Το όνειρο προαναγγέλλει χαρούμενα γεγονότα στον ερωτικό τομέα. Συμβολίζει τη χαρά την ευτυχία και την αγάπη. Αν ακούτε αηδόνια να κελαηδάνε σημαίνει πως θα κάνετε νέες γνωριμίες με ευχάριστες αισθηματικές εξελίξεις που θα καταλήξουν σε γάμο. Γενικά το όνειρο είναι καλό και συμβολίζει οικογενειακή ευτυχία και αισθηματική πληρότητα.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ: Το όνειρο είναι μεταφυσικό και σημαίνει προστασία. Επίσης προαναγγέλλει πολύτιμη βοήθεια και προστασία από φιλικό σας πρόσωπο. Αν κόβεις φύλλα αθάνατου σημαίνει πως θα ξεπεράσεις τα εμπόδια που σε βασανίζουν. Αν δείτε το φυτό να φυτρώνει στην πόρτα ή στον κήπο σας τότε σημαίνει πως αυτό θα σας προστατεύει και να περιμένετε ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη.

ΑΘΕΜΕΛΙΩΤΟΣ: Το όνειρο προαναγγέλλει προβλήματα και οικονομικές καταστροφές στον οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Αν δείτε το σπίτι σας χωρίς θεμέλια σημαίνει άδικη υπονόμευση συγγενών και οικονομικές καταστροφές.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Αν δείτε στο όνειρο σας ότι αθλείστε είναι καλό και προμηνύει συναντήσεις, ευχάριστες συναναστροφές με φίλους και νέες γνωριμίες που θα συμβάλουν σημαντικά στη μελλοντική σας επαγγελματική εξέλιξη. Αν αγωνίζεστε και τραυματιστείτε τότε υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα θα προωθήσουν οικονομικά σχέδια προς όφελος σας.

ΑΘΡΟΙΣΜΑ: Το όνειρο είναι μεταφυσικό και προαναγγέλλει την εσωτερική πάλη και την έλλειψη αυτοπεποίθησης λόγο υπερβολικών προβλημάτων που σας γεμίζουν με άγχος και έντονο στρες. Το όνειρο προαναγγέλλει πως θα πρέπει να αλλάξετε στάση ζωής και να σταματήσετε να απαριθμείτε τα προβλήματα που σας χαλάνε το κέφι και την αισιοδοξία για τη ζωή.

ΑΘΩΩΣΗ: Το όνειρο προαναγγέλλει την ευχάριστη κατάληξη υποθέσεων και υποχρεώσεων που σας απασχολούν από καιρό. Η αθώωση συμβολίζει ακόμη την απελευθέρωση και αποκατάσταση της φήμης σας από συκοφαντίες τρίτων που διαβάλουν μύχια και δόλια τη φήμη σας.

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 για μία προσωπική πρόβλεψη στα όνειρα σου από την Αλίντα Κανάκη  στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου για το όνειρο σου  με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.