Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

H μαγεία των κεριών

H μαγεία των κεριών

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ
ASTROLOJI BASKANLIGI HATIP ISTABUL

Σε συνεργασία με τον Φοίβο Χρυσοσπάθη



Ιστορία και επικλήσεις
Το κερί με την μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα, αποτελεί την μετεξέλιξη της ιερής φλόγας που έκαιγε άσβεστη στους βωμούς των ναών στους αρχαίους πολιτισμούς, καθώς και στις εστίες των κατοικιών.

Η φλόγα αποτελεί, κάτω από προϋποθέσεις, το μέσο επικοινωνίας του θνητού ανθρώπου με το υπερκόσμιο, με τις συμπαντικές δυνάμεις. Είναι το όχημα που μεταφέρει τις προσευχές μας, τα αιτήματα ή τις ευχαριστίες μας προς τις δυνάμεις εκείνες που στέκονται αρωγοί ή επιθυμούμε την ενεργή συμπαράσταση και προστασία τους στις γήινες υποθέσεις μας.

Για να έχει η όποια επίκληση σας θετικά αποτελέσματα, πρέπει να προετοιμάσετε κυρίως το πνεύμα σας, με το να αποβάλετε κάθε αρνητική σκέψη ή συναίσθημα, να καθαρίσετε το μυαλό σας από τις καθημερινές σκοτούρες και έγνοιες και να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε αυτό που επιδιώκετε και ποθείτε να αποκτήσετε.  Οραματιστείτε αυτό που θέλετε με αγάπη και γαλήνη και το μήνυμα θα έχει σταλεί τις ανώτερες οντότητες. Τερματίστε τον διαλογισμό σας με μια προσευχή που εσείς θέλετε ή με μια ευχαριστία προς τις δυνάμεις που επικαλείστε την βοήθεια τους.


Μην ξεχνάτε ότι η επίκληση είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και θα ήταν φρόνιμο να μην πραγματοποιούνται τελετές για λογαριασμό τρίτων. Επίσης, μια επίκληση με θετική πρόθεση και για καλό σκοπό ενεργοποιεί τις θετικές συμπαντικές δυνάμεις και γινόμαστε αποδέκτες των δώρων τους, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, η ενέργεια του κακού είναι καταδικασμένη να γυρίσει κάποια στιγμή επάνω μας στην τριπλάσια ισχύ!


Ανάλογα με το αίτημα που θέλουμε να διατυπώσουμε, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και κερί διαφορετικού χρώματος (η σημειολογία του κάθε χρώματος κεριού ακολουθεί).

Αφού επιλέξετε το χρώμα του κεριού που ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας ανάγκες, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε πριν από την χρήση του από το δικό σας χέρι για να φέρει την ενέργεια σας. Για την ενεργοποίηση συνιστάται η επάλειψη της επιφάνειας του κεριού με ειδικό ενεργειακό λάδι, ώστε να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα της τελετής. Για τον σκοπό αυτό μπορείτε να προμηθευτείτε το ειδικά ενεργοποιημένο τελετουργικό μας λάδι oriental με μύρο.    

Βάλτε μερικές σταγόνες από το τελετουργικό λάδι oriental με μύρο στο δεξί σας χέρι (εάν είστε αριστερόχειρας, τότε στο αριστερό), πάντοτε σε μονό αριθμό σταγόνων, και επαλείψτε την επιφάνεια του κεριού. Εάν θέλετε να αποκτήσετε κάτι, να αυξήσετε τα έσοδα σας, να βελτιώσετε συνθήκες ζωής, κλπ, η φορά που επαλείφετε το κερί θα πρέπει να είναι μόνο από την κορυφή προς την βάση. Εάν θέλετε να φύγει κάτι από επάνω σας ή από την ζωή σας, ακολουθήστε την αντίστροφη φορά. Εάν ούτε θέλετε να κερδίσετε, ούτε θέλετε να χάσετε κάτι, ακολουθήστε παλινδρομικές κινήσεις και προς τις δύο κατευθύνσεις του κεριού.

Ακολούθως γράψτε με στυλό ή χαράξτε με καρφίτσα (προσοχή να μην είναι λυγισμένη ή σκουριασμένη!) στην επιφάνεια του κεριού με λίγες λέξεις την επιθυμία σας. Θα πρέπει να είστε απόλυτα σαφείς και συγκεκριμένοι στο μήνυμα που στέλνετε. Το αίτημα θα γραφεί από την βάση του κεριού προς την κορυφή, εάν θέλετε να απαλλαγείτε από κάτι, και από την κορυφή προς τη βάση, εάν θέλετε να κερδίσετε.

Κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η φάση της Σελήνης πριν ξεκινήσετε την ιεροτελεστία. Η Σελήνη στην γέμιση της και μέχρι την Πανσέληνο μπορεί να φέρει νέα πράγματα στην ζωή μας, στην χάση της παίρνει τα βάρη μας. Η Πανσέληνος δε είναι ιδανική για τελετές ευχαριστίας, μια και η ενεργειακή ισχύς τους είναι μεγάλη. Επίσης, οι πιο ευνοϊκές ώρες για την πραγματοποίηση επικλήσεων είναι οι πρώτες πρωινές, με την αυγή της νέας μέρας, και οι απογευματινές, στο τελείωμα της.

Ανάψτε το κερί σας λοιπόν  (είναι καλύτερα αν ανάψει με σπίρτο) και αφήστε το να κάψει τελείως. Ο διαλογισμός σας έχει ολοκληρωθεί και το μήνυμα σας ταξιδεύει στον χώρο και τον χρόνο.

Η σημειολογία της φλόγας



Με την προϋπόθεση ότι δεν επηρεάζουν ρεύματα αέρα την καύση του κεριού, από την μορφή της φλόγας και το χρώμα της μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα αναφορικά με την εκπλήρωση ή μη του αιτήματος που διατυπώσαμε.


Εάν η φλόγα είναι μεγάλη, τότε υπάρχουν θετικοί κραδασμοί και δυνάμεις αιθέριες θα σταθούν αρωγοί μας.

Εάν η φλόγα είναι φυσιολογική, το αίτημα μας θα εκπληρωθεί μέσα από μια αργή διαδικασία.

Εάν η φλόγα είναι πολύ μικρή, το αίτημα μας, όπως το διατυπώσαμε τουλάχιστον, δεν γίνεται δεκτό.

Εάν το κερί μας τσιρίζει (παράγει ήχους όμοιους με το καντήλι όταν σβήνει), κάτι στην διαδικασία δεν έγινε σωστά.

Εάν το κερί σβήσει πριν καεί τελείως, η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί και ενδεχομένως να επανεξεταστεί το αίτημα σας.


 Αναφορικά με το χρώμα της φλόγας:

Εάν η φλόγα είναι μπλε χρώματος, το μήνυμα σας ελήφθη.

Εάν η φλόγα είναι κίτρινη, ή το μήνυμα σας δεν είναι κατανοητό, ή δεν ήσασταν συγκεντρωμένοι στην επίκληση σας ή το αίτημα σας απορρίπτεται.

Εάν η φλόγα είναι φωτεινή κόκκινη, το αίτημα σας θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Εάν η φλόγα είναι λευκή, ανώτερα όντα σπεύδουν προς ενίσχυση σας.

Εάν η φλόγα έχει δύο χρώματα, η ερμηνεία θα είναι συνδυαστική.




Η σημειολογία του χρώματος






Όπως αναφέρθηκε ήδη, ανάλογα με το αίτημα μας ή τον σκοπό της επίκλησης, πρέπει να επιλέγουμε το χρώμα του κεριού. Έτσι λοιπόν, κερί που έχει ένα από τα χρώματα που ακολουθούν είναι ιδανικό για:


ΜΑΥΡΟ: Είναι για τελετουργίες διαλογισμού, ξόρκια εργασίας, τελετουργίες για την αποδιοργάνωση και εξάλειψη του κακού από οντότητες και αρνητικές δυνάμεις.

ΘΑΛΑΣΣΙ, ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ: Είναι για ότι αφορά την τιμή, την πίστη, την ειρήνη, την αλήθεια, τη σοφία, την προστασία κατά τη διάρκεια του ύπνου ή την αστρική προβολή και τον διαλογισμό για να προκαλέσει προφητικά όνειρα. 

ΚΑΦΕ: Για τελετουργίες διαλογισμού, για να εντοπίσουμε χαμένα αντικείμενα, να βελτιώσει τις ικανότητες της συγκέντρωσης και της τηλεπάθειας καθώς και για την προστασία της οικογένειας και των κατοικίδιων ζώων. 

ΧΡΥΣΟ: Για διαλογισμό προσέλκυση της δύναμης των κοσμικών επιρροών και για τελετουργίες προς τιμήν ηλιακών θεοτήτων.

ΓKΡΙ: Για διαλογισμός και προσευχές για να εξουδετερώσουμε αρνητικές επιρροές.

ΠΡΑΣΙΝΟ: Για θέματα που αφορούν τη γονιμότητα, την επιτυχία, την καλή τύχη, την ευημερία, τα χρήματα, την αναζωογόνηση, τη φιλοδοξία, και τελετές για την καταπολέμηση της απληστίας και της ζήλιας.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Για την ενίσχυση της ενέργειας.

ΡΟΖ: Διαλογισμός αγάπης για τελετουργικά που αφορούν τη φιλία ή τη θηλυκότητα.

ΜΟΒ: Ψυχικές εκδηλώσεις θεραπείας για διαλογισμό που αποβλέπει στη δύναμη, την επιτυχία, την ανεξαρτησία και την προστασία του σπιτιού. 

ΚΟΚΚΙΝΟ: Προσευχή για τη γονιμότητα, θέματα αφροδισιακά και ξόρκια που αφορούν το σεξουαλικό πάθος, την αγάπη, την υγεία, τη σωματική δύναμη, επίσης θέματα εκδίκησης, ο θυμού, αδικίας ή τη δύναμη της θέλησης, του θάρρους και του μαγνητισμού.

ΑΣΗΜΙ: Διαλογισμός και τελετουργικά για να απομακρύνετε την αρνητικότητα, να ενθαρρύνετε τη σταθερότητα και την προσέλκυση ευεργετικών επιδράσεων των θείων δυνάμεων.

ΑΣΠΡΟ: Τελετουργίες καθοσιώσεως διαλογισμού, μαντείας, εξορκισμού και προσευχές που περιλαμβάνουν θεραπεία, διορατικότητα, για την αλήθεια, την ειρήνη, την πνευματική δύναμη και την Σεληνιακή ενέργεια

ΚΙΤΡΙΝΟ: Προσευχή που σχετίζετε με την εμπιστοσύνη, την έλξη, τη γοητεία και την πειθώ.


Aλίντα Κανάκη   

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική αστρολογική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A
http://www.zodia-astrologia-taro.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.