Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Προστασία από ξόρκια και από διάφορους κινδύνουςΜερικές φορές έρχονται δύσκολες στιγμές στον τομέα της αγάπης στον οικονομικό,στον κοινωνικό τομέα,στην εργασία ή στον συναισθηματικό μας κόσμο και πάντα ψάχνουμε
για κάποιο τρόπο να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτά τα δύσκολα προβλήματα. Με τον ίδιο τρόπο επιδιώκουμε πάντα κάτι που μπορεί να μας προστατεύσει από αυτό το είδος των καταστάσεων, είτε πρόκειται για ένα φυλαχτό ή ένα αντικείμενο που να μας δίνει αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσουμε ότι μας βαραίνει ψυχολογικά .Η ακόλουθη τεχνική είναι χρήσιμη για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια και την προστασία που θέλουμε:

Υλικά:

Αγιασμός
Σκόνη πούδρα ισχυρής προστασίας-μαύρο άλογο
Ένα  προσωπικό ένδυμα λευκό

 Όταν βρισκόμαστε σε καταστάσεις όπου το πρόβλημα αυξάνεται η ακόλουθη συνταγή είναι μια μεγάλη βοήθεια με το φύλακα άγγελο που θα ζητήσουμε προστασία.
Σε περιπτώσεις όπου το πρόβλημα έχει έρθει  από τρίτους , η από παρέμβαση κάποιου έμπειρου μάγου είναι αναγκαία η πούδρα προστασίας θα μας θωρακίζει και θα μας βοηθά να διατηρήσουμε και να κρατήσουμε την προστασία.

Προσευχή:

Φύλακα άγγελε,αγγελιοφόρε του Θεού, υπερασπιστής μου, άκου την προσευχή μου και απόστειλε μου, προστασία και φροντίδα .
Με την  προστασία σου να είσαι πάντα παρόν και να με βοηθήσεις, να απελευθερωθώ και να έχω πάντα προστασία από καταστροφές ...
Σε εκλιπαρώ να με βοηθήσεις  και τώρα και πάλι και πάντα, σε τέτοιες δύσκολες εποχές που περνάω τώρα.
Βοήθησε με  να κοιμηθώ και να ξυπνήσω, χωρίς προβλήματα.
Συγχωρήστε τον εγωισμό μου, γιατί από τώρα και στο εξής κάθε μέρα θα είναι στο μυαλό μου ο ουράνιος Πατέρας μου, Αμήν.


Η προσευχή πρέπει να πραγματοποιείται στις 12 το βράδυ στο δωμάτιό σας κοντά στο κρεβάτι και μόλις τελειώσετε  την προσευχή, θα βάλετε στο λευκό ένδυμα αγίασμα ,θα περάσετε το σώμα σας με αγιασμό και τη σκόνη προστασίας .Την παραπάνω τεχνική θα πρέπει να την επαναλάβετε τουλάχιστον 3  φορές την εβδομάδα.
Οι αλλαγές θα  ξεκινήσουν από την επόμενη μέρα, αλλά τα καλύτερα αποτελέσματα αναμένονται κατά τη δεύτερη εβδομάδα από την πραγματοποίηση της παραπάνω τεχνικής.

Αλίντα Κανάκη


για μία προσωπική αστρολογική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX


 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. AΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.