Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ονειροκρίτης της Ανατολής από την Αλίντα Κανάκη από ΑΛΥΣΙΔΕΣ έως ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΑΛΥΣΙΔΕΣ: Οι αλυσίδες του ονείρου αναφέρονται στις σχέσεις σας και ανάλογα με το πώς τις βλέπετε, συμβολίζουν ισχυρό δεσμό ή χωρισμό. Όταν η αλυσίδα είναι σκουριασμένη, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στα επαγγελματικά ή στα αισθηματικά σας. Αν είστε δεμένοι  με αλυσίδα, κάτι σας βαραίνει! Αν δε είστε παντρεμένοι και δείτε αλυσίδα, το όνειρο σας προειδοποιεί για έναν χωρισμό. (περισσότερα βλέπε στο βιβλίο ονειροκρίτης της Ανατολής Αλίντα Κανάκη)

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ: Αν δεν είστε δάσκαλος και δείτε αλφαβητάριο, τα επαγγελματικά σας θα γνωρίσουν άνθιση. Εάν ονειρευτείτε ότι διαβάζετε αλφαβητάριο, αυτό δείχνει ότι είστε θετικός άνθρωπος.

ΑΛΦΑΔΙ: Όταν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε ή χρησιμοποιείτε αλφάδι, να είστε σίγουροι ότι τα επαγγελματικά σας θα γνωρίσουν μεγάλη άνοδο.

ΑΛΩΝΙ: Το ονειρικό αλώνι έχει μόνο θετικά προμηνύματα. Προαναγγέλλει χαρά και ευτυχία στο σπίτι. Εάν το δει στον ύπνο της μια ανύπαντρη γυναίκα, θα έχει πολύ σύντομα έναν ευτυχισμένο γάμο και θα αποκτήσει πολλά παιδιά.

ΑΜΑΞΑ: Εάν η άμαξα που θα ονειρευτείτε είναι πολυτελής και/ή την σέρνουν άσπρα άλογα, τότε τα μηνύματα είναι πολύ θετικά. Τα μαύρα άλογα ή η ταλαιπωρημένη άμαξα προοιωνίζουν στεναχώριες ή ξαφνική αρρώστια. (περισσότερα βλέπε στο βιβλίο ονειροκρίτης της Ανατολής Αλίντα Κανάκη)

ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ: Μια νεαρή κοπέλα όταν δει στον ύπνο της ότι κρατάει αμάραντο, να ξέρει ότι  κρατάει την ευτυχία της στα χέρια της.

ΑΜΑΡΤΙΑ: Όταν κάνετε μια αμαρτία στον ύπνο σας, έχετε μπλεχτεί σε…περίεργες δουλειές και σύντομα θα βρεθείτε μπλεγμένοι. Η ονειρική εξομολόγηση κάποιων αμαρτιών σε παπά προμηνύει ότι θα ξελαφρώσετε γρήγορα από αυτό που σας βαραίνει. 

ΑΜΒΩΝΑΣ: Εάν μιλάτε από έναν άμβωνα, σας περιμένουν μεγάλες τιμές. Εάν δείτε άμβωνα αλλά δεν είστε εσείς επάνω, τότε σκέφτεστε να κάνετε κάτι.

ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ: Ο αμέθυστος στον ύπνο προαναγγέλλει ηρεμία και ευτυχία. Εάν όμως ονειρευτείτε σκορπισμένα κομμάτια αμέθυστου ή ότι φοράτε  κοσμήματα από αμέθυστο,  τα προμηνύματα κάθε άλλο παρά θετικά είναι. Σας περιμένουν δυσκολίες στα αισθηματικά σας.

ΑΜΕΡΙΚΗ: Εάν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε στην Αμερική, θα έχετε κέρδη μεγάλα άλλα και οικογενειακή ευτυχία. Αντίθετα ο γάμος με αμερικανίδα ή αμερικανό θα φέρει κακές ειδήσεις.

ΑΜΗΧΑΝΙΑ: Όταν δείτε τον εαυτό σας στο όνειρό σας να είναι αμήχανος, τότε να ξέρετε ότι θα πρέπει να στηριχτείτε μόνο στις δυνάμεις σας για  να λύσετε τα οικονομικά ή αισθηματικά σας προβλήματα.

ΑΜΙΑΝΤΟΣ: Ο αμίαντος δεν προμηνύει τίποτε καλό. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί  και προφυλαχτείτε κυρίως από την  φωτιά…

ΑΜΜΟΣ: Η στεγνή άμμος (πχ. η άμμος της ερήμου) προμηνύει μικρά προβλήματα που θα βρεθούν στον δρόμο σας. Εάν αισθανθείτε ότι μασάτε άμμο ή είναι το φαγητό σας γεμάτο άμμο,  κάποιο άτομο θα θελήσει να σας εκμεταλλευτεί. Η αμμουδιά αντίθετα πλάι σε θάλασσα κρύβει κυρίως θετικά μηνύματα. Ιδίως δε εάν δει κανείς να γεμίζει σάκους με άμμο ή να σχηματίζει βουναλάκια από άμμο θα κερδίσει σημαντικά ποσά. (περισσότερα βλέπε στο βιβλίο ονειροκρίτης της Ανατολής Αλίντα Κανάκη)

ΑΜΜΩΝΙΑ: Για τους πότες , το όνειρο αυτό είναι ένα προμήνυμα να κόψουν το ποτό. Κινδυνεύει η υγεία τους…

ΑΜΝΗΣΤΙΑ: Αν δείτε ότι σας δίνουν αμνηστία, θα έχετε προβλήματα υγείας. Αν στη θέση σας είναι κάποιο γνωστό σας πρόσωπο, η ερμηνεία αφορά το άτομο που είδατε.

ΑΜΟΙΒΗ: Αν σας πληρώνουν στον ύπνο σας για την δουλειά σας, να περιμένετε να πάρετε ένα σημαντικό ποσό. Θετικό είναι και το μήνυμα, όταν πληρώνετε εσείς κάποιον άλλον για τις υπηρεσίες που σας παρείχε. Θα μάθετε κάτι ευχάριστο.

ΑΜΟΝΙ: Το ονειρικό αμόνι μπορεί να σε προειδοποιεί ότι το πείσμα σας θα σας οδηγήσεις σε αδιέξοδα. Γενικά όμως είναι ένα θετικό ονειρικό σύμβολο. Σας περιμένει καλή τύχη, καλή υγεία ή απρόσμενα κέρδη.

ΑΜΠΑΖΟΥΡ: Το αμπαζούρ σαν ονειρικό σύμβολο σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ότι ο σύντροφός σας είναι ανειλικρινής μαζί σας.  Το αμπαζούρ με αναμμένο φως προαναγγέλλει ότι ο αγαπημένος/η αγαπημένη σας θα σας ζητήσει συγνώμη για κάτι που σας έκανε.

ΑΜΠΑΡΑ: Η σιδερένια αμπάρα του ονείρου υποδηλώνει σιγουριά και ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η ξύλινη ή παλιά αμπάρα σας προειδοποιεί για επικείμενα προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο.

ΑΜΠΑΡΙ: Το μήνυμα που φέρνει, εξαρτάται από το πώς βλέπει κανείς ένα αμπάρι. Εάν είναι γεμάτο, θα έχει πολύ σύντομα πλούτη και ευτυχία. Εάν είναι άδειο θα περάσει μεγάλες δυσκολίες.

ΑΜΠΕΛΙ: Ανάλογα με το πώς θα δει κανείς στον ύπνο του ένα αμπέλι, είναι και η ερμηνεία του διαφορετική. Ένα υγιές και πράσινο αμπέλι γεμάτο σταφύλια συμβολίζει επερχόμενη ευτυχία και πλούτο. Ένα ξερό και γέρικο, ξερό  ή απεριποίητο αμπέλι, προμηνύει οικονομικές καταστροφές ή ακόμη και τον θάνατο του ιδιοκτήτη του.

ΑΜΠΕΛΟΦΑΣΟΥΛΑ: Τα σχέδιά σας θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν, εάν ονειρευτείτε αμπελοφάσουλα.

 ΑΜΠΕΧΟΝΟ: Εάν δείτε ότι φοράτε αμπέχονο, να περιμένετε προστριβές και στενοχώριες. Εάν όμως το φοράει γνωστό σας άτομο, σημαίνει ότι κάποιες πράξεις σας τον στενοχώρησαν.

ΑΜΠΩΤΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας άμπωτη, μην περιμένετε τίποτε καλό. Σας περιμένουν προβλήματα και οικονομικές απώλειες.

ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ – ΑΜΥΓΔΑΛΑ: Εάν δείτε στον ύπνο σας  ανθισμένη αμυγδαλιά, να περιμένετε γάμο! Όταν προσφέρετε άνθη αμυγδαλιάς σε κάποιο άτομο, το άτομο αυτό αξίζει την αγάπη σας. Αν δείτε ότι τρώτε αμύγδαλα και αυτά είναι γλυκά, θα έχετε μια ευχάριστη γνωριμία. Τα πικρά ή άγουρα αμύγδαλα όμως προμηνύουν στενοχώρια που θα πάρετε από αγαπημένο πρόσωπο.

ΑΜΦΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας να φοράει ιερατικά άμφια, να περιμένετε πικρές κουβέντες και στενοχώριες. Αν αντίθετα τα φορούν άλλοι, προμηνύεται ευτυχία.

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ:  Εάν ονειρευτείτε αμφιθέατρο, να είστε σίγουροι ότι θα έχετε σύντομα μια κατάκτηση.

ΑΜΦΟΡΕΑΣ: Εάν στο όνειρό σας κρατάτε αμφορείς, η επιτυχία στις υποθέσεις σας είναι σίγουρη. Όταν όμως τους κρατά κάποιος άλλος, σας ξέφυγε η επαγγελματική επιτυχία από τα χέρια.

ΑΝΑΒΑΣΗ – ΑΝΕΒΑΙΝΩ: Η ονειρική ανάβαση συμβολίζει την πρόοδο, την επιτυχία και την ευτυχία. Όταν κουράζεστε κατά την ανάβαση, το μήνυμα είναι να μην απογοητευτείτε στην πορεία σας, γιατί οι προσπάθειές σας θα έχουν καλή κατάληξη. (περισσότερα βλέπε στο βιβλίο ονειροκρίτης της Ανατολής Αλίντα Κανάκη)

ΑΝΑΒΛΥΖΩ: Το καθαρό νερό που αναβλύζει από μια πηγή συμβολίζει να πλούσια κέρδη που σε περιμένουν.

ΑΝΑΒΟΛΗ: Η κάθε είδους αναβολή σημαίνει μια πραγματική αναβολή σε κάποια υπόθεσή σας. Η αναβολή ενός γάμου όμως προμηνύει κάποιο ταξίδι.

ΑΝΑΒΩ: Αν ανάβετε  μια φωτιά και οι φλόγες είναι κατακόκκινες και μεγάλες, σας περιμένει μεγάλη επιτυχία. Αντίθετα, αν οι φλόγες πνίγονται από τους καπνούς, να περιμένετε δυσάρεστα γεγονότα.

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ: Η δημοσίευση μιας αναγγελίας γάμου φέρνει σύντομα διαζύγιο στους παντρεμένους και χωρισμό σε αρραβωνιασμένους.

ΑΝΑΓΚΗ – ΑΝΕΧΕΙΑ: Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη, υποδηλώνει ότι αγνοείτε τις πραγματικές ανάγκες της ζωής. Εάν ανακουφίζετε την ανάγκη κάποιου άλλου στον ύπνο σας, θα εκτιμηθεί η ανιδιοτέλεια σας. (περισσότερα βλέπε στο βιβλίο ονειροκρίτης της Ανατολής Αλίντα Κανάκη).

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε και σας αναγνωρίζουν στον δρόμο, θα αντιμετωπίσετε την αχαριστία των φίλων σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ: Η ονειρική ανάγνωση σημαίνει ότι είστε φιλομαθής. Αν όμως δείτε ότι διαβάζετε και δεν καταλαβαίνετε τίποτε, με δυσκολία θα πετύχετε τους στόχους σας.

ΑΝΑΔΟΧΟΣ: Αν δείτε ότι γίνεστε ανάδοχος, θα έχετε μια ανέλπιστη υποστήριξη από άτομο που δεν υπολογίζατε.

ΑΝΑΔΥΣΗ: Αν δείτε ότι κάποιος αναδύεται από το νερό ή βγαίνει από κάποιο άλλο αντικείμενο, σας περιμένει μεγάλη ανακούφιση. Θα απαλλαγείτε από τις στενοχώριες  και τα προβλήματά σας.

ΑΝΑΘΕΜΑ: Όταν δείτε ότι σας αναθεματίζουν, σας περιμένουν μεγάλες χαρές, κέρδη και ευτυχία. Όταν όμως αναθεματίζετε εσείς κάποιο άτομο, θα σας βρει συμφορά και δυστυχία.

ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ: Όταν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε κάπου να αναβλύζουν αναθυμιάσεις από το έδαφος, προετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί θα μάθετε σύντομα για την απώλεια ενός αγαπημένου ατόμου.

ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ – ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ: Αν δείτε τον εαυτό σας αναίσθητο, να περιμένετε δυσάρεστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, ενώ στα αισθηματικά σας δείχνετε αδιαφορία για το πρόσωπου με το οποίο συνδέεστε συναισθηματικά. Αν δείτε αναίσθητο κάποιο αγαπημένο σας άτομο, το όνειρο σας προετοιμάζει ότι δεν θα βρείτε την ανταπόκριση και την υποστήριξη που περιμένατε. Εάν ονειρευτείτε ότι σας αναισθητοποιούν με την θέλησή σας, αυτό είναι μια προειδοποίηση για τα άτομα που δείχνετε εμπιστοσύνη. (περισσότερα βλέπε στο βιβλίο ονειροκρίτης της Ανατολής Αλίντα Κανάκη)

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Αν δείτε ότι ανακαλύπτετε στον ύπνο σας κάποιο κρυμμένο αντικείμενο θα βρεθείτε με απρόσμενα χρήματα από λαχείο ή κληρονομιά. Αν πάλι ανακαλύψουν εσάς, να περιμένετε καινούργιες σχέσεις ή φιλίες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Εάν το χαρτί που είναι γραμμένη η ονειρική ανακοίνωση είναι καθαρό, τα μηνύματα του ονείρου είναι θετικά. Η ανακοίνωση όμως με πένθιμο πλαίσιο είναι ένα από τα χειρότερα όνειρα, χωρίς όμως να σημαίνει κατ΄ ανάγκη και την απώλεια  κάποιου ατόμου.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ: Εάν ονειρευτείτε ότι ανακουφίζεστε από ψυχικό ή σωματικό πόνο ή από το άγχος, είναι σημάδι ότι έφτασαν οι καλύτερες μέρες που περιμένατε.

ΑΝΑΚΡΙΣΗ: Η ανάκριση του ονείρου δηλώνει δυσαρέσκεια που προκαλεί η συμπεριφορά σας. Εάν είστε υπάλληλος, έχετε εξοργίσει το αφεντικό σας με την τεμπελιά σας. Όταν παρακολουθείτε σαν θεατής την ανάκριση άλλου ατόμου, θα αναλάβετε πολύ σύντομα μια υπεύθυνη θέση στην δουλειά σας.

ΑΝΑΚΤΟΡΑ: Όταν είστε προσκεκλημένος σε ανάκτορα γεμάτα πολυτέλεια και με πολύ κόσμο, θα σας βρουν απογοητεύσεις. Εάν όμως περιφέρεστε μόνοι σας στις αίθουσες ενός ανακτόρου, κάποιος σας προστατεύει και σύντομα θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας.

ΑΝΑΚΩΧΗ: Όταν γίνεται ανακωχή μεταξύ δύο παρατάξεων που πολεμούν ή γιορτάζεται μια επέτειος ανακωχής, το όνειρο έχει θετικά μηνύματα.

ΑΝΑΛΑΤΟ: Το ανάλατο φαγητό στον ύπνο σας, σας στέλνει το μήνυμα ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Προσέχετε!

ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ: Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι τα παιδιά σας δεν ξέρουν ακόμη να διαβάζουν, αν και είναι σε ηλικία που θα έπρεπε να ξέρουν, χρειάζονται την βοήθειά σας στις σπουδές τους. Ο ηλικιωμένος άνθρωπος όμως  που είναι αναλφάβητος προαναγγέλλει προαγωγή στη δουλειά σας.

ΑΝΑΝΑΣ: Είναι πολύ θετικό ονειρικό σύμβολο. Όταν ονειρευτείτε ανανά, θα έχετε μια ευχάριστη περιπέτεια.  Όταν δείτε ότι τρώτε ανανά, θα έχετε κοινωνική ανέλιξη. Φυτό και καρπός ανανά μαζί υπόσχεται πολλά κέρδη. Όταν πίνει κανείς χυμό ανανά, θα έχει μεγάλη οικονομική επιτυχία.

ΑΝΑΠΗΡΟΣ: Εάν δείτε το εαυτό σας ή κάποιον άλλο ανάπηρο, προετοιμαστείτε για στενοχώριες. Όταν περιποιείστε όμως ανάπηρο, ο συμβολισμός αλλάζει. Ευχάριστα νέα σχετικά με οικονομικά ή αισθηματικά θέματα θα έρθουν σύντομα.

ΑΝΑΠΝΟΗ:  Όταν ο ρυθμός της αναπνοής σας είναι κανονικός στο όνειρό σας, θα βρείτε την ευτυχία στα αισθηματικά σας. Εάν όμως αναπνέετε με δυσκολία, αντίστοιχες δυσκολίες σας περιμένουν και στη ζωή σας. Η ονειρική άπνοια προαναγγέλλει αποτυχίες.

ΑΝΑΠΟΔΑ ΡΟΥΧΑ: Εάν φοράτε τα ρούχα σας ανάποδα, κάποιοι σας ζηλεύουν και μπορεί να σας βλάψουν. Εάν φοράει ανάποδα ρούχα το αγαπημένο σας πρόσωπο, τον ζηλεύετε παράφορα! Αντίθετα εάν κάποιος άγνωστος φορά τα ρούχα του ανάποδα, θα έχετε σύντομα ευχάριστη είδηση από μακριά.

ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ: Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι ανάβετε φωτιά με αναμμένο αναπτήρα, όλες οι υποθέσεις σας θα πάνε κατ΄ ευχή. Η νεαρή κοπέλα που θα δει ότι ανάβει αναπτήρα θα έχει σύντομα επιτυχίες στα συναισθηματικά της. Εάν δείτε όμως ότι παιδεύεστε να τον ανάψετε και δεν τα καταφέρνετε, προετοιμαστείτε για απογοητεύσεις και αποτυχίες.

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ: Εάν δείτε ότι ανεβαίνετε έναν λόφο ή ένα βουνό και φτάνετε στην κορυφή, τα όνειρά σας  θα πραγματοποιηθούν. Εάν όμως δεν τα καταφέρετε, τα σχέδια σας θα αποτύχουν. Αν δείτε ότι ανεβαίνετε σε σκάλα και φτάνετε στο τελευταίο σκαλί, τα επαγγελματικά σας θα γνωρίσουν άνθηση. Εάν δεν φτάσετε στην κορυφή ή σπάσει η σκάλα, θα αντιμετωπίσετε απροσδόκητες στενοχώριες. (περισσότερα βλέπε στο βιβλίο ονειροκρίτης της Ανατολής Αλίντα Κανάκη).

ΑΝΑΡΡΩΣΗ: Όταν βλέπετε στον ύπνο σας ότι αναρρώνετε από μια αρρώστια, σας περιμένει σημαντικό ταξίδι, κυριολεκτικό ή συναισθηματικό. Να περιμένετε νέα σχέση ή γάμο.

ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ: Όποιος δει στον ύπνο του ότι γίνεται αναρχικός, θα πρέπει να προσέξει τις πράξεις του γιατί κινδυνεύει από τις επιπόλαιες ενέργειές του.

ΑΝΑΣΑ: Η ανάσα ενός προσώπου που ευωδιάζει, προμηνύει αναγνώριση στον επαγγελματικό χώρο. Όταν η ανάσα του μυρίζει άσχημα, να περιμένετε αρρώστιες .

ΑΝΑΣΚΕΛΑ: Εάν βλέπετε τον εαυτό σας ανάσκελα να αναπαύεται, θα απολαύσετε επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΑΝΑΣΤΑΣΗ: Η ονειρική Ανάσταση θα σας φέρει πολλά κέρδη, τιμές δόξα και πλούτη. Είναι ιδιαίτερα θετικό όνειρο. Μπορεί επίσης να μάθετε για την επιστροφή ενός αγαπημένου ατόμου, που για χρόνια έλλειπε στο εξωτερικό.

ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ: Εάν ακούτε αναστεναγμό στον ύπνο σας, χωρίς να έχετε ιδιαίτερα προβλήματα να σας βασανίζουν, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες  στον αισθηματικό τομέα. Όταν όμως είστε φορτισμένοι και δείτε να αναστενάζετε, κάτι κακό θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε.  Αντίθετα, αν μια νέα και αδέσμευτη γυναίκα δει στον ύπνο της να αναστενάζει, θα γνωρίσει σύντομα τον έρωτα της ζωής της.

ΑΝΑΤΟΛΗ: Η ανατολή του ήλιου, μόνο θετικά προμηνύματα μπορεί να έχει! Ευτυχία και χαρά θα βρει εσάς και το σπιτικό σας.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Όταν δείτε στον ύπνο σας ότι ανατριχιάζετε σε όλο σας το κορμί, να περιμένετε γνωριμία με άτομο ανήθικο. Αποτελεί προειδοποίηση ότι πρέπει να αποφύγετε τον άνθρωπο αυτό.

ΑΝΑΦΟΡΑ: Εάν δείτε ότι για οποιοδήποτε λόγο συντάσσεται μια αναφορά στον ύπνο σας, σημαίνει ότι κάποια πράγματα που σας απασχολούν, δεν τολμάτε να τα αντιμετωπίσετε και να δώσετε μια λύση.

ΑΝΑΧΩΜΑ: Το ονειρικό ανάχωμα αποτελεί προειδοποίηση, ότι κάποια σχέδια σας θα πρέπει να ανασταλούν προσωρινά, γιατί ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος για την πραγματοποίησή τους.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Αν βλέπετε ότι αναχωρούν τρίτα πρόσωπα, ετοιμαστείτε να δεχτείτε
 επισκέψεις. Αντίθετα, εάν είστε εσείς που φεύγετε, κάτι καλό θα σας συμβεί.

ΑΝΔΡΑΣ: Σημαντικό ρόλο στην ερμηνεία του ονείρου παίζουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του ονειρικού άντρα. Ο αδύνατος προαναγγέλλει περίοδο ανέχειας, ο χοντρός κέρδη και πλούτη ενώ ο κοντός άντρας ζηλοτυπία. Ένας ξανθός άντρας είναι η προσωποποίηση της αδιαφορίας, ο μελαχρινός πιστός φίλος και ο κοκκινομάλλης αποτελεί σύμβολο προδοσίας.

ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ: Γνωστό σας ή άγνωστο το ανδρόγυνο που θα δείτε στον ύπνο σας, να είστε έτοιμοι για διαπληκτισμούς και παρεξηγήσεις που θα έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα.

ΑΝΕΒΑΣΜΑ: Ανέβασμα σε σκαλοπάτια προαναγγέλλει επιτυχία, που θα έρθει όμως με κόπο και μετά από δυσκολίες. Το ανέβασμα σε λόφους ή βουνά εάν είναι εύκολο θα φέρει μια επιτυχία με ευκολία, εάν είναι δύσκολο θα φέρει και πάλι επιτυχία, αλλά με περισσότερο κόπο. Γενικά όμως το ανέβασμα σημαίνει πρόοδο.

ΑΝΕΚΔΟΤΑ: Τα ανέκδοτα μας δημιουργούν κλίμα ευφορίας, τόσο στην πραγματική μας ζωή, όσο και στην ονειρική. Είτε λέτε, είτε ακούτε ανέκδοτα στον ύπνο σας, θα δεχθείτε μια πρόσκληση για έξοδο και θα περάσετε υπέροχα.

ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ: Όταν δείτε στον ύπνο σας ότι τα παιδιά σας έχουν βγάλει ανεμοβλογιά, να περιμένετε ότι θα έχουν υψηλές επιδόσεις σε μαθήματα, εξετάσεις ή διαγωνισμούς. Εάν δείτε όμως τον εαυτό σας καλυμμένη με τα σημάδια της ανεμοβλογιάς, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια μικρή απογοήτευση.

ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ: Ένας ανεμόμυλος φροντισμένος και σε λειτουργία, προαναγγέλλει ευχάριστα περιστατικά στην ζωή σας. Ακριβώς το αντίθετο προοιωνίζει ο χαλασμένος ανεμόμυλος.

ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΟ: Εάν οδηγείτε ανεμόπτερο, θα συναντήσετε σύντομα  κάποιο φίλο ή γνωστό σας με επιρροή, ο οποίος θα ζητήσει την συνεργασία σας.

ΑΝΕΜΟΣ – ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ: Εάν ακούτε στον ύπνο σας άνεμο να σφυρίζει, μεγάλη λύπη σας περιμένει. Ο δυνατός, ζεστός άνεμος θα φέρει δάκρυα και πίκρες. Ο παγωμένος άνεμος θα φέρει μοναξιά. Ένας ανεμοστρόβιλος που σας τυφλώνει, σας προετοιμάζει για ένα αίσθημα ή μια δουλεία που θα χαλάσει, επειδή κυρίως δεν αναγνώσατε σωστά τα  σημάδια που σας προετοίμαζαν.   (περισσότερα βλέπε στο βιβλίο ονειροκρίτης της Ανατολής Αλίντα Κανάκη).

ΑΝΕΜΩΝΗ: Η ανεμώνη στον ύπνο σας , είτε δείτε να σας την χαρίζουν, είτε την χαρίζετε, το σίγουρο είναι ότι θ πληγωθείτε.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ: Η υπερβολική ανεξαρτησία στον ύπνο σας αποτελεί ένδειξη και προειδοποίηση ότι θα ζημιωθείτε από την υπερβολική  αυτοπεποίθησή σας.

ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ: Όταν δείτε στον ύπνο σας ότι πηγαίνετε σε ένα επίσημο κάλεσμα  όχι ανάλογα ντυμένοι (πχ. ατημέλητοι,  λερωμένοι, κλπ.), το όνειρό σας προειδοποιεί για μια μεγάλη επαγγελματική ή κοινωνική ταπείνωση. Αντίθετα, όταν δείτε ότι μιλάτε με κάποιο «επίσημο πρόσωπο»  ανεπίσημα και εγκάρδια, θα έχετε σύντομα κοινωνική ανέλιξη.

ΑΝΕΡΓΙΑ: Η ανεργία, ονειρική ή πραγματική, αποτελεί μια σκληρή πραγματικότητα στην ζωή μας. Εάν ονειρευτείτε λοιπόν ότι δεν έχετε δουλειά, ετοιμαστείτε για μια περίοδο σκληρής δοκιμασίας.

ΑΝΕΨΙΟΣ – ΑΝΕΨΙΑ: Αν ονειρευτείτε τον ανιψιό σας να του κάνετε δώρα ή να του δίνετε χρήματα, θα περάσετε ωραία με μια ευχάριστη παρέα. Αν άντρας ονειρευτεί την ανιψιά του, θα γνωρίσει μια όμορφη και νέα κοπέλα. Αντίστοιχα, οι γυναίκες που θα δουν στον ύπνο τους κάτι αντίστοιχο, θα πραγματοποιήσουν μια συνάντηση. (περισσότερα βλέπε στο βιβλίο ονειροκρίτης της Ανατολής Αλίντα Κανάκη).

ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ: Εάν δείτε στον ύπνο σας να συμβαίνουν ανήθικα πράγματα, κάτι θα συμβεί και θα σας εκθέσει ανεπανόρθωτα.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ: Όταν ονειρευτείτε ότι είστε ανήσυχοι, θα σας βρουν μέρες μοναξιά και περισυλλογής.

ΑΝΘΗ: Κάθε τι ανθισμένο, λουλούδι, δέντρο ή θάμνος, μεταφέρει ένα θετικό μήνυμα. Ο κρίνος συμβολίζει την αγνότητα, κυριολεκτική άλλα και αναφορικά με τα συναισθήματα, τα τριαντάφυλλα υποδηλώνουν τη αγάπη. Εάν μυρίζετε λουλούδια, θα μάθετε για ευχάριστα γεγονότα, ενώ το στεφάνι από άνθη προαναγγέλλει γάμο. (περισσότερα βλέπε στο βιβλίο ονειροκρίτης της Ανατολής Αλίντα Κανάκη).

ΑΝΘΙΖΩ: Εάν δείτε στο όνειρό σας να ανθίζουν λουλούδια, θα έχετε ανέλπιστη υποστήριξη στις υποθέσεις σας.

ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ: Ενώ τα άνθη φέρουν θετικούς συμβολισμούς, η ανθοδέσμη προειδοποιεί για επερχόμενο κίνδυνο, το μέγεθος του οποίου ούτε κατά διάνοια  μπορείτε να φανταστείτε. Θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί!

ΑΝΘΟΝΕΡΟ: Εάν κρατάτε  ή μυρίζετε ανθόνερο, σας ραντίζουν ή ραντίζετε κάποιο άλλο πρόσωπο, είναι προμήνυμα ότι όλα θα πάνε κατ΄ ευχή.

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ: Το ανθοπωλείο για κάποιον ανύπαντρο προμηνύει επερχόμενη μεγάλη αγάπη. Για τον παντρεμένο όμως προαναγγέλλει κάποιο σκάνδαλο.

ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΕΙΟ: Όσο περίεργο και αν φαίνεται, το ανθρακωρυχείο σημαίνει αύξηση των εισοδημάτων σας  ή  ακόμη και προαγωγή στην δουλειά σας.

ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ: Η ανθρωποκτονία που διαπράττετε στον ύπνο σας υποδηλώνει ότι υποφέρετε από την αδιαφορία των γύρω σας.

ΑΝΟΙΓΜΑ: Αν ονειρευτείτε ότι ανοίγετε δρόμο, σπρώχνοντας κόσμο, προμηνύεται σταδιοδρομία σε επάγγελμα που έχει επαφή με τον κόσμο. Αν ανοίγουν άλλοι δρόμο και σας σπρώχνουν, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με δικαστικούς αγώνες, του οποίους θα χάσετε. Το άνοιγμα μιας διαθήκης προμηνύει απογοητεύσεις, ενώ εάν ανοίγετε λάκκο, να περιμένετε άσχημα νέα για συγγενικό σας πρόσωπο.  (περισσότερα βλέπε στο βιβλίο ονειροκρίτης της Ανατολής Αλίντα Κανάκη).

ΑΝΟΙΞΗ: Η ανθισμένη φύση, τα πράσινα λιβάδια, τα πουλιά που κελαηδούν και ότι άλλο είναι συνώνυμο της άνοιξης , είναι πολύ θετικό ονειρικό σύμβολο. Θα έρθουν καινούργια πράγματα στην ζωή σας, στον συναισθηματικό ή επαγγελματικό σας χώρο. (περισσότερα βλέπε στο βιβλίο ονειροκρίτης της Ανατολής Αλίντα Κανάκη).

ΑΝΟΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ: Όταν βλέπετε στον ύπνο σας να τρώτε άνοστο φαγητό, ετοιμαστείτε για καυγάδες και αδιέξοδα εξαιτίας αυτών στο σπίτι σας.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ: Μια ονειρική ανταλλαγή προλέγει μια μεταβολή της κατάστασής σας, η οποία όμως δεν θα είναι και ιδιαίτερα σημαντική ή επικερδής.


για μία προσωπική πρόβλεψη στα όνειρα σου από την Αλίντα Κανάκη  στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου για το όνειρο σου  με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.