Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ονειροκρίτης της Ανατολής από την Αλίντα Κανάκη -Αλφα από ΑΙΓΥΠΤΟΣ έως ΑΛΥΚΗ
ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Το όνειρο είναι ευχάριστο και προαναγγέλλει ταξίδι, νέες γνωριμίες και ευχάριστες αισθηματικές εξελίξεις. Είναι μεταφυσικό και προμηνύει γρήγορο αρραβώνα και γάμο με το πρόσωπο που συνδέεστε ερωτικά. 

ΑΙΘΕΡΑΣ: Αν κοιμάστε και νιώσετε την έντονη μυρωδιά του αιθέρα σημαίνει πως σύντομα θα έχετε ευχάριστες αλλαγές γεμάτες αισιοδοξία στη ζωή σας.

ΑΙΘΟΥΣΑ: Το όνειρο είναι πολυμορφικό και έχει πολλές εξηγήσεις. Αν δείτε να μπαίνετε σε άδεια αίθουσα σημαίνει πως τα κέρδη και τα οικονομικά σας θα είναι πενιχρά. Αν η αίθουσα είναι σκοτεινή, σύντομα θα πρέπει να περιμένετε απογοητεύσεις πίκρες και αποτυχίες. Αν βγαίνετε από αίθουσα σημαίνει πως θα απομακρυνθείτε ή θα χάσετε αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν όμως η αίθουσα είναι φωτεινή σημαίνει επιτυχίες και ευχάριστες αισθηματικές εξελίξεις. ( περισσότερα βλέπε βιβλίο ονειροκριτής της Ανατολής Αλίντα Κανάκη ).

ΑΙΜΑ – ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ: Το όνειρο προμηνύει εσωτερικό φόβο και ψυχική αναταραχή. Αν το αίμα είναι κόκκινο και τρέχει από το σώμα ή τη μύτη σας σημαίνει κέρδη και επιτυχίες στον εργασιακό τομέα. Αν όμως τρέχει από τις παλάμες σας σημαίνει κακοτυχία και υπονόμευση των σχεδίων σας από ζηλόφθονους εχθρούς. Αν αιμορραγείτε ακατάσχετα σημαίνει εσωτερική κούραση και κόπωση. Επίσης στην περίπτωση αυτή το όνειρο σημαίνει έντονες αντιζηλίες και φιλονικίες στο κοντινό σας περιβάλλον. Αν όμως το αίμα είναι σκούρο και ακάθαρτο προμηνύει καυγάδες, κακοτυχία και επερχόμενες συμφορές που θα επιφέρουν, φτώχεια, απώλεια και στενοχώρια.

ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ (λίθος): Αν δείτε αιματίτη λίθο στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει ότι θα είστε άτυχοι στις σχέσεις σας. Η γυναίκα που θα δει το όνειρο αυτό, ας μην στενοχωρηθεί που η σχέση της θα λάβει τέλος, γιατί σύντομα θα γνωρίσει κάποιον ποιο αντάξιό της.

ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ: Το όνειρο προμηνύει στενοχώριες και πίκρες. Οικονομικά προβλήματα θα σας γεμίσουν με άγχος και ανασφάλεια ίσως και εξαιτίας της αχαλίνωτης απληστίας συγγενικών προσώπων που αποσκοπούν στην εξαπάτηση σας σε θέματα κληρονομικά.

ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ: Το όνειρο είναι κακό και προαναγγέλλει αναπάντεχα γεγονότα καταστροφής και οικονομικής κακοτυχίας. Επίσης προμηνύει ότι θα πρέπει να προσέχετε διότι θα υπάρξει κίνδυνος ξαφνικού ατυχήματος.
ΑΙΝΙΓΜΑ: Το όνειρο προαναγγέλλει προβληματισμούς που αφορούν παγίδες που στήνουν εναντίον σας συγγενείς και φίλοι. Επίσης θα πρέπει να προσέχετε την ερωτική σας ζωή διότι υπάρχει κίνδυνος απειλής και δυσκολιών στην ερωτική σας σχέση.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ: Το όνειρο προαναγγέλλει στενοχώριες ή προδοσία από φιλικό ή αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΑΙΣΡΧΑ ΛΟΓΙΑ ( αισχρολογίες ): Το όνειρο προαναγγέλλει συναισθηματική απογοήτευση συκοφαντίες τρίτων που θα υπονομευόσουν τη σχέση με το σύντροφο σας. Το όνειρο όμως προμηνύει και προβλήματα υγείας τα οποία θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Αν ακούσετε άτομα να σας κακολογούνε σημαίνει κακές ειδήσεις και μαντάτα που αφορούν την προσωπικότητα σας.

ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ: Το όνειρο είναι καλό και προαναγγέλλει ευχάριστη κατάληξη βίαιων και υπέρμετρων καταστάσεων τόσο στο αισθηματικό όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν σας οδηγούν σε αιχμαλωσία το όνειρο είναι μεταφυσικό και σημαίνει ευχάριστα γεγονότα.

ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ: Το όνειρο προαναγγέλλει ευχάριστη κατάληξη με πρόσωπο που αγαπάτε και θα αναπτυχτεί ευχάριστη σχέση με κατάληξη αρραβώνα ή γάμου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ: Το όνειρο προαναγγέλλει υλοποίηση στόχων και αναγνώριση των προσπαθειών σας. Η ερμηνεία του όμως σας  προειδοποιεί πως θα πρέπει να προσέχετε διότι θα παρουσιαστούν εμπόδια στενοχώριες και υπονόμευση των σχεδίων σας από κοντινά πρόσωπα του εργασιακού σας περίγυρου.

ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ: Αν δείτε ότι σας πετάνε βρωμιές, θα προσπαθήσουν να σας πληγώσουν. Εάν είναι τα ρούχα σας ακάθαρτα, πιθανότατα να αρρωστήσετε.

ΑΚΑΚΙΑ: Το όνειρο είναι καλό και προαναγγέλλει γάμο και ευχάριστα γεγονότα στον αισθηματικό τομέα. Αν η ακακία είναι ανθισμένη σημαίνει τύχη και οικονομικά οφέλη από το σύντροφο σας. Αν όμως κόβετε ακακία ο άνθρωπος σας θα σας εξαπατήσει και το όνειρο προμηνύει οικονομική καταστροφή εις βάρος σας. Αν σκαρφαλώνετε ή μυρίζετε άνθη ακακίας σημαίνει πως ο σύντροφος είναι πιστός με ειλικρινά αισθήματα απέναντι σας.

ΑΚΑΜΨΙΑ: Το όνειρο προαναγγέλλει εμπόδιο και αξεπέραστες καταστάσεις οικονομικών προβλημάτων ή νομικών θεμάτων που θα σας αναστατώσουν με έντονους εσωτερικούς προβληματισμούς.

ΑΚΑΝΘΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ: Αν δείτε ότι φοράτε ακάνθινο στεφάνι το όνειρο προαναγγέλλει πίκρες και στενοχώριες από άτομα που σας υπονομεύουν και θα σας στενοχωρήσουν άδικα, πράττοντας άνομες πράξεις εις βάρος σας. ( περισσότερα βλέπε βιβλίο ονειροκριτής της Ανατολής Αλίντα Κανάκη ).

ΑΚΑΡΠΟΣ: Το όνειρο προαναγγέλλει οικονομικά εμπόδια και αναδουλειά στον εργασιακό τομέα. Αν είστε έγκυος και δείτε άκαρπα δέντρα θα πρέπει να προσέχετε διότι υπάρχει κίνδυνος αποβολής. Επίσης το όνειρο είναι μεταφυσικό και προμηνύει αρνητικές ενέργειες που θα πλήξουν το οικονομικό και οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ: Αν δείτε ακαταστασία στον επαγγελματικό σας χώρο σημαίνει οικονομικές δυσκολίες και εμπόδια. Αν δείτε το σπίτι σας ακατάστατο θα πρέπει να προσέχετε διότι υπάρχει κίνδυνο κλοπής ή διάρρηξης σε ανύποπτο χρόνο. Αν όμως τακτοποιείτε ακατάστατο χώρο σημαίνει πως οι υποθέσεις σας θα έχουν ευχάριστη κατάληξη πολύ σύντομα. Αν είστε ερωτευμένοι και ο χώρος σας είναι ακατάστατος τότε η σχέση σας κινδυνεύει και υπάρχει περίπτωση διακοπής.

ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΣ: Αν δείτε στο όνειρο σας ακατοίκητο χώρο το όνειρο προαναγγέλλει κέρδη, κληρονομιά και πλούσια οικονομικά οφέλη ξαφνικά και αναπάντεχα από έντιμες πηγές.

ΑΚΕΦΑΛΟΣ: Το ονειρικό σύμβουλο προμηνύει αποτυχία και άσχημα γεγονότα. Το ακέφαλο σώμα βασανίζει με τη μορφή εφιάλτη τα όνειρα σας προαναγγέλλοντας χωρισμό με τον αγαπημένο σας ή υπονόμευση τρίτων που στοχεύουν με μίσος να διαλύσουν την οικογενειακή σας γαλήνη ή τη σχέση σας. Αν είστε άντρας και δείτε αυτό το άσχημο ονειρικό σύμβουλο σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε χρέη και επικίνδυνη κακοτυχία στην εργασία σας.

ΑΚΙΝΗΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αγοράζετε ακίνητα το όνειρο προαναγγέλλει αναπάντεχη τύχη και ξαφνική κληρονομιά ανάλογα με το μέγεθος των ακινήτων που ονειρεύεστε.
ΑΚΜΗ: Η ονειρική παράσταση προμηνύει κακοτυχία και αρρώστιες. Αν δείτε τον εαυτό σας με ακμή θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Αν πάλι δείτε φιλικά, αγαπημένα ή συγγενικά σας πρόσωπα να είναι προσβεβλημένα με ακμή σημαίνει πως κινδυνεύουν από επικίνδυνες ασθένειες με σοβαρό κίνδυνο υποτροπής.

ΑΚΟΛΑΣΙΑ: Το όνειρο προαναγγέλλει το φθόνο τη ζήλια και το μίσος κάποιων φίλων που υπονομεύουν υποχθόνια τη σχέση και την οικογενειακή σας γαλήνη με σκοπό να προκαλέσουν προστριβές και οικογενειακές συγκρούσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ακολουθείτε κάποιον σημαίνει πως η ανασφάλεια και η έλλειψη αυτοπεποίθησης σας δημιουργεί κατάθλιψη και εσωτερική αναταραχή εξαιτίας παρασκηνιακών γεγονότων που στοχεύουν να αμαυρώσουν την προσωπικότητα σας. Το όνειρο είναι μεταφυσικό και σας προαναγγέλλει  πως θα πρέπει γρήγορα να επανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις και να προχωρήσετε στην απομάκρυνση ευκαιριακών φίλων και γνωστόν.

ΑΚΟΝΙ: Το όνειρο προαναγγέλλει κοινωνικές συναναστροφές και απόκτηση φίλων που θα σας υποστηρίζουν με ανιδιοτελή αγάπη. Αν όμως δείτε ότι ακονίζετε μαχαίρι ή αιχμηρό αντικείμενο θα πρέπει να προσέξετε ίντρικες και απιστίες στον αισθηματικό τομέα. Αν δείτε φίλους, συγγενείς ή γνωστούς να ακονίζουν κάτι το όνειρο σημαίνει κουτσομπολιά και απογοητεύσεις από τρίτους.

ΑΚΟΝΤΙΟ: Αν είστε αθλητής και συμμετέχετε σε αγώνες με ακόντιο σημαίνει ανάκτηση

ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ: Αν στον ύπνο σας δείτε ότι παίζετε μουσική με ακορντεόν σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστες αλλαγές με θετική έκβαση στον αισθηματικό τομέα. Αν ακούτε μουσική από ακορντεόν το ονειρικό σύμβολο είναι μεταφυσικό και προμηνύει ευχάριστες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Αν η μουσική που ακούτε είναι κακής ποιότητας γεμάτη φάλτσα και άγρια ακουστική σημαίνει φασαρίες, καυγάδες και έντονες προστριβές με το πρόσωπο που αγαπάτε.

ΑΚΟΣΚΙΝΗΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ: Το όνειρο προαναγγέλλει εξαπατήσεις και οικονομικά μπερδέματα από τρίτα πρόσωπα στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΑΚΟΥΡΔΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: Το όνειρο προαναγγέλλει επιτυχίες τόσο στον ερωτικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αν όμως ακούτε στο όνειρο σας μουσική από ακούρδιστα όργανα το όνειρο προαναγγέλλει κακοτυχίες στενοχώριες πίκρες και οικονομικές αποτυχίες στις δουλειές σας.

ΑΚΟΥΣΜΑ: Το όνειρο είναι μεταφυσικό και συμβολίζει την εσωτερική ανησυχία της ψυχής από το άκουσμα ειδήσεων που σύντομα θα πάρετε, ανάλογα με τον τόνο και τα χροιά του ονείρου σας. Το άκουσμα γλυκιάς φωνής ή μουσικής σημαίνει χαρούμενες ειδήσεις και ευχάριστα γεγονότα τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Το άκουσμα κλάματος ή άγριας φωνής σημαίνει ανησυχία από κακές ειδήσεις που σύντομα θα λάβετε. Το άγριο φύσιγγα ανέμου σημαίνει άμεσο κίνδυνο και ξαφνική κακοτυχία. ( περισσότερα βλέπε βιβλίο ονειροκριτής της Ανατολής Αλίντα Κανάκη ).

ΑΚΡΙΔΕΣ : Το όνειρο προαναγγέλλει στενοχώριες και σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αν ακούσετε το ήχο από το πέρασμα τους το όνειρο προαναγγέλλει συμφορές και μεγάλος κίνδυνος εξαπατήσεων. Αν κάθετε επάνω σας ή πιάνετε ακρίδα τότε κινδυνεύετε από ερωτικές απιστίες και εξαπατήσεις διότι η ακρίδα όπως και αν τη δείτε δεν είναι καλός οιωνός.

ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ: Αν δείτε ότι μιλάτε σε ακροατήριο υπό την παρουσία κόσμου που σας ακούει θα πρέπει να προσέχετε εξαπατήσεις από πρόσωπα που υπονομεύουν τους στόχους και τα συμφέροντα σας.

ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ:  Είναι προειδοποίηση ότι θα πετύχετε κάτι δύσκολο με πλάγια μέσα. Αν δείτε ακροβάτες να εκτελούν νούμερα στο τσίρκο, θα σας ζητηθεί σύντομα απολογισμός για κάτι που σας έχει ανατεθεί.  Αν δε το ακροβατικό νούμερο αποτύχει, να είστε έτοιμοι για επαγγελματικές αποτυχίες ή αρρώστιες.

ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ: Αν περπατάτε σε ήρεμη ακρογιαλιά, θα έχετε περίοδο ψυχικής και πνευματικής ηρεμίας. Αν δε είστε ξυπόλητοι, θα γνωρίσετε δόξες και τιμές. Αν όμως έχετε φουρτούνα, θα σας βρουν αναποδιές, αλλά θα είναι περαστικές.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ:  Η ακρόπολη των ονείρων σας σημαίνει δόξα, ευτυχία και επιτυχίες. Αν είστε γυναίκα και ονειρευτείτε την ακρόπολη να περιμένετε επαίνους και καλά λόγια από φιλικό πρόσωπο. Αν είστε υπάλληλος, άνδρας ή γυναίκα, να περιμένετε προαγωγή.

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας  ή άλλο άτομο να έχει χάσει κάποιο μέλος του σώματός του (πόδι, χέρι, κλπ), να περιμένετε δυστυχίες και συμφορές.

ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ: Αν δείτε ότι στέκεστε σε ακρωτήριο και κοιτάτε προς την ανοιχτή θάλασσα, σύντομα θα κάνετε ταξίδι στο εξωτερικό, να συναντήσετε φίλους. Η ανύπαντρη γυναίκα που θα δει ακρωτήριο, να περιμένει μεγάλες χαρές. Αν η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και στενοχώριες, στο τέλος όμως όλα θα πάνε καλά.
ΑΚΤΙΝΑ:  Μια ακτίνα φωτός, από όπου και αν προέρχεται (προβολέα, φακό, ήλιο ή φεγγάρι), είναι θετικό ονειρικό σύμβολο. Προβλήματα στην δουλειά θα βρουν την λύση τους αλλά  μπορεί και από την χαρά κάποιου γεγονότος να πετάξετε στα ουράνια.

ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΗΣΗ: Αν δείτε ότι βγάζετε ακτινογραφία, να περιμένετε ασυνήθιστα γεγονότα. Ενδέχεται κάποιος να παρακολουθεί τις κινήσεις σας.  Αν η ζωή σας είναι άστατη, θα σας κάνουν παρατηρήσεις και συστάσεις. Αν δε δείτε να βγάζει κάποιος άλλος ακτινογραφίες, θα σας ζητηθούν εξηγήσεις για την κακή συμπεριφορά σας.

ΑΚΥΡΩΣΗ: Ακύρωση   εισιτηρίου, ταξιδιού, επίσκεψης, κλπ., προοιωνίζει μια μεγάλη ηθική ικανοποίηση που θα πάρετε σύντομα.
ΑΛΑΒΑΣΤΡΟ: Αν ονειρευτείτε αλάβαστρο, να περιμένετε διαφωνίες και προστριβές  με φίλους ή συγγενείς, ή ακόμη και μια αρρώστια. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να προειδοποιεί το ονειρικό αυτό σύμβολο και για εξελίξεις στην δουλειά.

ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ:  Αν δείτε άντρα αλαζόνα στον ύπνο σας, να περιμένετε ότι κάποιος θα προσπαθήσεις να σας ταπεινώσει. Αντίστοιχα αν δείτε γυναίκα, θα προσπαθήσει να σας εκβιάσει. Αν το αλαζονικό πρόσωπο είστε εσείς, κάποιοι έχουν καταλάβει ότι έχετε αδύναμο χαρακτήρα και θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν.

ΑΛΑΛΟΣ: Αν ονειρευτείτε άλαλο άνθρωπο, να είστε σίγουροι ότι τα μυστικά σας είναι ασφαλή. Ένας άλαλος που μιλάει αντίθετα δείχνει ότι οι υποθέσεις σας κινδυνεύουν, ενώ θυμωμένος άλαλος προαναγγέλλει φουρτούνες στο σπίτι σας.

ΑΛΑΝΑΡΙΣΤΟ ΜΑΛΛΙ: Τα αλανάριστα μαλλιά προειδοποιούν για μπλεξίματα στα επαγγελματικά και τα συναισθηματικά σας.

ΑΛΑΤΙ – ΑΛΥΚΕΣ: Αν ονειρευτείτε αλάτι να περιμένετε κέρδη από τις δουλειές σας. Γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι κρατά στο χέρι της κατάλευκο αλάτι, την περιμένει μεγάλη ευτυχία. Άφθονο αλάτι σε αλυκές είναι ένδειξη μεγάλης τύχης. Προσοχή όμως: χυμένο αλάτι είναι προειδοποίηση για φιλονικίες και γκρίνιες στο σπίτι ενώ ανακατεμένο αλάτι με πιπέρι προειδοποιεί για φασαρίες με φίλους.

ΑΛΑΤΙΕΡΑ: Η γεμάτη με άσπρο αλάτι αλατιέρα προαναγγέλλει  κέρδη και επιτυχίες στις δουλειές σας. Αντίθετα αν είναι άδεια, σας περιμένουν απογοητεύσεις.

ΑΛΓΕΒΡΑ: Αν δείτε ότι λύνετε μαθηματικά προβλήματα στο ύπνο σας, οικονομικά θέματα θα σας οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις με συγγενικό σας πρόσωπο.
ΑΛΕΘΩ: Όποιος και αν αλέθει στο ύπνο σας, εξελίξεις σας περιμένουν στον επαγγελματικό ή συναισθηματικό σας τομέα.

ΑΛΕΙΦΩ: Αν αλείφετε κάποιον στον ύπνο σας, με οτιδήποτε, κάτι θα φύγει από κοντά σας. Μπορεί να είναι βάρος ή στενοχώρια, μπορεί όμως και φίλος. Αν αλείφουν εσάς, να περιμένετε χαρές και επιτυχίες.

ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ:  Σε γενικές γραμμές ερμηνεύεται σαν σύμβολο προστασίας. Αν ονειρευτείτε αλεξικέραυνο, σύντομα θα σας παρέχουν βοήθεια και θα βγείτε από μια πολύ δύσκολη θέση. Αλεξικέραυνο στο σπίτι σας προαναγγέλλει απαλλαγή από προβλήματα και στενοχώριες.

ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ – ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ: Αν δείτε ότι πέφτετε από τον ουρανό ομαλά με αλεξίπτωτο, θα ευτυχήσετε στον έρωτα και θα επιτύχετε στις δουλειές σας. Αν η προσγείωση είναι ανώμαλη, οι υποθέσεις σας δεν θα πάνε όπως τις υπολογίζατε, λόγω απρόβλεπτων γεγονότων. Εάν αγωνιείτε πέφτοντας από τον ουρανό, θα ξεφύγετε από μια δύσκολη κατάσταση, αλλά μετά από μεγάλες περιπέτειες.

ΑΛΕΠΟΥ: Να φυλάγεστε! Κάποιος από το περιβάλλον σας είναι ύπουλος. Αν δείτε ότι κυνηγάτε αλεπού, την αιχμαλωτίσετε ή την σκοτώσετε, θα είστε ψύχραιμος σε μια δυσκολία που θα σας προκύψει. Γυναίκα που θα δει αλεπού να της κάνει χαρές, να είναι προσεκτική σε μια πρόταση συμβίωσης ή γάμου.

ΑΛΕΤΡΙ: Αν δείτε ότι οργώνετε κάποιο χωράφι, σας περιμένει η ανταμοιβή των κόπων σας. Όσο δε δυσκολότερο είναι το όργωμα, τόσο μεγαλύτερη είναι και  η ανταμοιβή σας. Οι ανύπαντρες γυναίκες θα παντρευτούν σύντομα, οι παντρεμένες θα αποκτήσουν παιδί, ενώ αντίθετα αν το αλέτρι είναι κατεστραμμένο, μεγάλη φτώχεια σας περιμένει.

ΑΛΕΥΡΙ: Σε γενικές γραμμές είναι θετικό το όνειρο. Το λευκό αλεύρι σημαίνει πολλά κέρδη  και οικογενειακή γαλήνη. Το σκούρο αλεύρι προμηνύει δυσκολίες στην απόκτηση ακόμη και των πιο ασήμαντων πραγμάτων. Αν δείτε ότι ζυμώνετε, σημαίνει ότι τα σχέδια σας θα πραγματοποιηθούν, ενώ εάν χυθεί αλεύρι, θα χάσετε πολλά χρήματα από την δουλειά σας.

ΑΛΕΥΡΟΜΥΛΟΣ: Ο αλευρόμυλος που είναι σε καλή κατάσταση προμηνύει πολλά κέρδη και ευτυχία στο σπίτι σας. Εάν ο μύλος είναι κατεστραμμένος, το όνειρο έχει αντίθετη σημασία.

ΑΛΗΤΗΣ: Εάν δείτε τον εαυτό σας σαν αλήτη στον ύπνο σας, να περιμένετε αποτυχίες στα αισθηματικά σας. Αντίθετα, αν δείτε να βοηθάτε αλήτη, θα έχετε απρόσμενη βοήθεια στις υποθέσεις σας. Αλλά αν τον αποπάρετε, θα κάνετε κάτι που θα σας ντροπιάσει.

ΑΛΙΓΑΤΟΡΑΣ (κροκόδειλος): Το όνειρο σας προειδοποιεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ο αλιγάτορας είναι κακός οιωνός για τα πρόσωπα που είναι μαζί σας στο όνειρο. Η μόνη θετική ερμηνεία  θα ήταν εάν σκοτώνατε τον κροκόδειλο, μια και θα αποφεύγατε κάποιο κίνδυνο.

ΑΛΙΣΙΒΑ: Αν η παντρεμένη γυναίκα δει ότι πλένει με αλισίβα, θα αποκτήσει σύντομα απόγονο. Η ανύπαντρη γυναίκα θα παντρευτεί σύντομα. Εάν ονειρευτείτε ότι ετοιμάζετε αλισίβα, κάποιοι σας επιβουλεύονται, ενώ όταν την χύνετε, σας περιμένουν στενοχώριες.
ΑΛΙΩΤΟΣ: Αν ονειρευτείτε νεκρό άλιωτο θα  σας έρθουνε μεγάλες στενοχώριες και δυστυχία.

ΑΛΚΟΟΛ: Όταν δείτε ότι πίνετε με μέτρο αλκοολούχα ποτά στον ύπνο σας, θα έχετε επιτυχία στις υποθέσεις σας. Αντίθετο μήνυμα όμως έχει το όνειρο, όταν δείτε ότι μεθύσατε.

ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ: Αν δείτε ότι τρώτε αλλαντικά, προσέχετε τους φίλους σας. Αν παρασκευάζετε αλλαντικά όμως, θα έχετε κέρδη από την δουλειά σας. Όταν δε αγοράζετε αλλαντικά, θα δεχτείτε πρόσκληση για ευχάριστο γεύμα.

ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΙΑ: Αν δείτε στο ύπνο σας ότι αλλάζετε πίστη, μην περιμένετε τίποτε καλό. Οι παντρεμένοι θα χωρίσουν, οι αρραβωνιασμένοι θα διαλύσουν τον αρραβώνα τους. Επίσης μπορεί να προμηνύει οικονομικές απώλειες στην δουλειά σας.

ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ: Αν δείτε ανθρώπους, ζώα ή πράγματα που φαίνεται να έχουν αλληγορική σημασία, να περιμένετε εκπλήξεις στην ζωή σας. Και οι εκπλήξεις δεν είναι πάντοτε ευχάριστες…

ΑΛΛΗΘΩΡΙΣΜΑ: Αν δείτε κάποιον γνωστό σας ή φίλο να αλληθωρίζει, να τον προσέχετε! Εάν αλληθωρίζετε εσείς, σύντομα θα χρειαστεί να φροντίσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ: Τα πουλιά σε γενικές γραμμές είναι ευχάριστο ονειρικό σύμβολο. Ειδικά τα αλμπατρός, εάν δείτε ότι ταξιδεύετε με πλοίο και σας ακολουθούν, θα έχετε ένα  απρόοπτο αλλά ευχάριστο ταξίδι.
ΑΛΜΠΟΥΜ: Το να ξεφυλλίζετε ή να τακτοποιείτε άλμπουμ, έχει συνήθως θετικά προμηνύματα. Ένα άλμπουμ φωτογραφιών με άγνωστα πρόσωπα προαναγγέλλει νέο φλογερό έρωτα. Εάν τα πρόσωπα είναι γνωστά να περιμένετε επιτυχίες. Ανησυχητικά μηνύματα έχει μόνο το άλμπουμ με φωτογραφίες κακοποιών. Ίσως σε αυτή την περίπτωση να κινδυνεύετε να εκτεθείτε για κάτι που θα σκανδαλίσει.

ΑΛΟΓΟ: Το άλογο σαν ονειρικό σύμβολο δηλώνει την δύναμη, κυρίως την δύναμη του χαρακτήρα σας. Το λευκό άλογο φέρνει μαζί του θετικά προμηνύματα, ειδικά όταν το καβαλάτε. Σ’ αυτή την περίπτωση θα έχετε κέρδη και δόξα. Εάν πέσετε από άλογο να προσέχετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Αντίθετα το μαύρο άλογο συμβολίζει την στενοχώρια. Αν δείτε αλογάκι της θάλασσας, θα αποκομίσετε οφέλη από επαγγέλματα θαλασσινά.  (περισσότερα βλέπε στο βιβλίο ονειροκρίτης της Ανατολής Αλίντα Κανάκη).

ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ: Όσο ενοχλητικό είναι αυτό το έντομο στην πραγματικότητα, άλλο τόσο είναι και σαν ονειρικό σύμβολο. Κάποιος θα σας ενοχλήσει, χωρίς όμως να είναι κάτι σοβαρό. Αν δείτε να σας τσιμπάει αλογόμυγα, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα οικονομικής φύσης.

ΑΛΟΙΦΗ: Αν ονειρευτείτε ότι παρασκευάζετε αλοιφή ή ότι αλείφεστε με μια αλοιφή, θα έχετε πολλά κέρδη και ευτυχία στο σπίτι σας. Αν δείτε ότι αλείφετε κάποιο άλλο πρόσωπο, κάποιος θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια προβλήματά σας.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ: Εάν δείτε αλουμίνιο στον ύπνο σας, αυτό προμηνύει κάτι σχετικά με το γάμο σας ή τον έρωτα. Το γυαλιστερό  αλουμινένιο σκεύος προαναγγέλλει ευτυχία, ενώ το θαμπό ή βρώμικο προβλήματα !


ΑΛΥΚΗ: Εάν η αλυκή των ονείρων σας είναι γεμάτη με άσπρο αλάτι, θα έχετε μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Εάν το αλάτι είναι σκουρόχρωμο ή η αλυκή είναι άδεια, θα έχετε οικονομικές απώλειες.

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


για μία προσωπική πρόβλεψη στα όνειρα σου από την Αλίντα Κανάκη  στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου για το όνειρο σου  με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.