Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Για να κερδίσετε μια εργασία η τον τίτλο που θέλετε :στοιχεία: ένα λευκό κερί, ένα κομμάτι από κόκκινο χαρτί, μερικά φύλλα δάφνης και χρυσή μαγνητική σκόνη.θα βρείτε εδώ: μαγνητόσκονη.


Διαδικασία: Ανάβετε το κερί, τοποθετήστε το χαρτί μπροστά από το κόκκινο κερί, τα φύλλα δάφνης σε ρολό και την χρυσή μαγνητόσκονη. 
Εστιάστε τις παλάμες σας σε αυτά τα αντικείμενα κουνώντας τα χέρια σας από πάνω προς τα κάτω προς τα κάτω με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και πείτε τα παρακάτω: ". Με τη δύναμη του χρυσού που λάμπει και θαμπώνει ζητώ αυτή τη στιγμή άνοιγμα και εύνοια στην τύχη μου". Αφήνετε το κερί να καεί μέχρι το τέλος και φυλάτε τα φύλλα δάφνης με την μαγνητική σκόνη σε ένα πράσινο πουγκί που  κρατάτε μαζί σας τουλάχιστον για ένα τρίμηνο.
Το τελετουργικό γίνετε πάντα σε γέμιση σελήνης μετά την Τρίτη μέρα.

Aλίντα Κανάκη  

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική αστρολογική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX 

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A

http://www.zodia-astrologia-taro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.