Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ευοίωνες τελετουργίες για πλούτο αγάπη ευημερία τύχη το νέο έτος 2015

Υποδεχθείτε το βράδυ της πρωτοχρονιάς με τα παρακάτω τυπικά:
Σταφύλια:  Το βράδυ της πρωτοχρονιάς τρώμε 12 ρόγες σταφυλιών μία για κάθε μήνα του νέου έτους για καλοτυχία.
Σκούπα: Σκουπίζουμε εσωτερικά και εξωτερικά το σπίτι  για να εξαλείψουμε την κακή ενέργεια και τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του έτους.
Δεντρολίβανο: απολυμαίνουμε το σπίτι,σφουγγαρίζουμε καλά με νερό που έχουμε βράσει δενδρολίβανο.
Χρήματα: Τυπώνουμε χρήματα διαφόρων χωρών και τα κρατάμε στα στα χέρια για την οικονομική ευημερία όλου του έτους.
Σαμπάνια: Λούσιμο με σαμπάνια ή ένα ποτό με ένα δαχτυλίδι μέσα στο κύπελλο. Αν είστε παντρεμένοι ή έχετε σύντροφο ,τοποθετήστε το δαχτυλίδι στο ποτήρι του ζευγαριού για να διασφαλιστεί η σταθερότητα της σχέσης όλο το χρόνο.
Εσώρουχα ρούχα: Φοράμε ένα κίτρινο ρούχο για να έχουμε ευημερία και ευτυχία. Μπορείτε να φορέσετε ένα κόκκινο, για να βρείτε την αγάπη η φορέστε την παραμονή της πρωτοχρονιάς ένα ρούχο από την ανάποδη και μετά την αλλαγή τα μεσάνυχτα φορέστε το κανονικά, ώστε να έχετε πολλά νέα ρούχα όλη τη χρονιά.
Φακές: Τρώμε μερικές φακές για να εξασφαλίσουμε αφθονία με το νέο έτος.
Ανάβουμε κεριά στα χρώματα: Μπλε για την ειρήνη, κίτρινο για την αφθονία, κόκκινο για το πάθος πράσινο για την υγεία,λευκό για την ειρήνη και τη σαφήνεια, πορτοκαλί για την ευφυΐα.
Πλένουμε τα χέρια με σαμπάνια και ζάχαρη: Για να έχουμε πλούτο και  χρήματα,βάζουμε τα χέρια σε ένα μπολ με ζάχαρη. Στη συνέχεια τα πλένουμε με σαμπάνια.
Καμένο χαρτί: Για να εξαλείψουμε τα αρνητικά πράγματα του παρελθόντος, όλα τα κακά και θλιβερά είναι γραμμένα σε χαρτί για να τα κάψουμε με την άφιξη της νέας χρονιάς, με την ελπίδα ότι δεν θα επαναληφθούν το νέο έτος.

Εύχομαι σε όλους ευτυχισμένο το νέο έτος 2015

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!Αλίντα Κανάκη
για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1- Κινητά 2,69/ ευρώ1 με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. AΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.