Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 -ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 -ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Είναι κοινή πεποίθηση όλων, ότι ο κόσμος όπως τον ξέραμε έχει εξαντλήσει την δυναμική του και ότι μεγάλης κλίμακας αλλαγές βρίσκονται στο κατώφλι της ανθρωπότητας. Ήδη τα τελευταία χρόνια ζούμε ανατροπές, τόσο οικονομικής όσο και κοινωνικής φύσης, από την μία μέχρι την άλλη άκρη του πλανήτη. Το μοντέλο της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής οργάνωσης των κοινωνιών μας, που σταδιακά εξελίχθηκε και αποκρυσταλλώθηκε στην παρούσα μορφή του, γίνεται όλο και περισσότερο φανερό, ότι όχι μόνο δεν μπορεί να στηρίξει πλέον την ζωή μας στην γη, αλλά δημιούργησε και πρωτόγνωρα αδιέξοδα με τον στρεβλό οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης, την καταδυνάστευση και εξαθλίωση μεγάλων μαζών συνανθρώπων μας, την μόλυνση του περιβάλλοντος και τον αφανισμό της βιοποικιλότητας ενός τόσο προικισμένου πλανήτη.

Αισθανόμαστε το τέλος ενός κόσμου να πλησιάζει και από κεκτημένη ταχύτητα και από τον φόβο του άγνωστου, προσπαθούμε με κάθε δυνατό τρόπο να τον κρατήσουμε στην ζωή. Αυτό που μας συμβαίνει, αγαπητοί μου φίλοι, είναι ότι βρισκόμαστε στο σκαλί μιας νέας πραγματικότητας, που ακόμη δεν μπορούμε επακριβώς να αντιληφθούμε το μέγεθος και την σπουδαιότητα της. Ο πλανήτης μας βρίσκεται σε φάση μετάλλαξης, και μαζί με αυτόν και εμείς, περνώντας τα τελευταία χρόνια από την τρίτη στην τέταρτη διάσταση και πλέον σταθεροποιείται στην πέμπτη. Οι δονήσεις του έχουν ανέβει, προσαρμοζόμενος σταδιακά στην νέα πραγματικότητα, και χωρίς να το συνειδητοποιούμε εξελισσόμαστε και εμείς ή τουλάχιστον θα έπρεπε να εξελισσόμαστε, για να προσαρμοστούμε στο νέο μας ρόλο.

Και οι δικές μας δονήσεις έχουν ανέβει, ακολουθώντας την εξελικτική πορεία του πλανήτη που μας φιλοξενεί, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην αισθανόμαστε πια ικανοποιημένοι με την πραγματικότητα που σε καθημερινή βάση βιώνουμε, να δυσανασχετούμε και να αποζητούμε αλλαγές και αναπροσαρμογές, μη γνωρίζοντας όμως προς πια κατεύθυνση να πορευτούμε. Και είναι φυσικό να μην αισθανόμαστε καλά, μια και ζούμε μια τριτοδιάστατη ζωή όπου κυριαρχεί η ύλη, σε ένα σώμα που αυτορυθμίζεται με βάση άλλες προτεραιότητες, πέρα από τον υλικό κόσμο.

Ο πολιτισμός μας την παρούσα χρονική στιγμή, όπως αποκρυσταλλώθηκε μετά από μια εξελικτική πορεία πολλών αιώνων κατάφερε κάτι μοναδικό και πρωτάκουστο: Να επικεντρώσει όλες του τις δημιουργικές δυνάμεις στον υλικό κόσμο και να εξορίσει από την ζωή μας το πνεύμα! Είναι η μόνη ίσως ιστορική περίοδος στην καταγραμμένη ιστορία της ανθρωπότητας, που το πνεύμα είναι απόλυτα απών. Ίσως αγαπητοί μου φίλοι τα προβλήματα που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο να είναι απλά ένα μάθημα που θα πρέπει να πάρουμε, ότι δηλαδή υπάρχει ζωή χωρίς την ύλη, αλλά ύλη χωρίς την ζωή όχι, και να πάρουμε τις αποστάσεις μας από τον υλικό κόσμο, στρεφόμενοι σε πιο πνευματικά μονοπάτια. Και μέσα από το μάθημα αυτό να προετοιμαστούμε για την μετάβαση μας και την αρχή του ταξιδιού μας προς στο μέλλον.
Στο τέλος του ταξιδιού μας περιμένει ένας θαυμαστός κόσμος, απαλλαγμένος από πολλά από τα δεινά της παρούσας θλιβερής πραγματικότητας. Ο χρόνος και ο χώρος ελάχιστη σημασία θα έχουν πια, το ίδιο και υλικά αγαθά. Θα είναι ο κόσμος όπου θα κυριαρχεί το Πνεύμα επί της Ύλης, η Γνώση και η Αγάπη! Ο φυσικός κύκλος της ημέρας και της νύχτας δεν θα αποτελεί τίποτε περισσότερο από έναν μηχανικό δείκτη του κύκλου της ύπαρξης, χωρίς ουσιαστική επιρροή στην δημιουργική δυναμική της χρονικής στιγμής. Την σπουδαιότητα τους θα χάσουν επίσης το παρελθόν και το μέλλον, καθώς το μόνο που θα έχει πραγματική σημασία θα είναι το παρών! Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις αλλαγές που πρόκειται να βιώσουν, όσοι τυχεροί από μας κλιθούν να διαβούν το κατώφλι της νέας εποχής.

Την περίοδο αυτό ο Πλανήτης μας λούζεται από έντονες κοσμικές ακτινοβολίες, οι οποίες, όσο θα προχωράμε προς την χειμερινή Ισημερία και την ευθυγράμμιση των πλανητών με το κέντρο του γαλαξία, θα γίνονται όλο και πιο έντονες. Αυτές αποβλέπουν στην κάθαρση του αστρικού σώματος τόσο της Γης όσο και των δικών μας, αλλά και την αφύπνιση των συνειδήσεων μας. Ευθυγραμμιζόμαστε σταδιακά με την Πηγή του Αιώνιου Φωτός και της Συμπαντικής Σοφίας και εάν ανοίξουμε τις καρδιές μας θα μπορέσουμε να βιώσουμε με τα μάτια της ψυχής μας την Αποκάλυψη της Θείας Σοφίας! Θα αφήσουμε πίσω μας την ασχήμια της ανθρώπινης φύσης και θα πραγματοποιήσουμε ένα τεράστιο άλμα προς την θέωση μας, ερχόμενοι ένα βήμα πιο κοντά προς την Πηγή του Φωτός και της Προαιώνιας Γνώσης. Η Γνώση είναι αυτή που θα μας ανοίξει τα μάτια της ψυχής και θα μας οδηγήσει στο ασφαλές λιμάνι και στις αγκάλες του Πλάστη μας.
Είναι η εποχή κατά την οποία μέσα από τους κραδασμούς, την κοσμική ακτινοβολία και την ενεργοποίηση των νέων μας αισθήσεων, θα διαπιστώσουμε ότι όλο αυτό το αχανές κενό που μας περιβάλλει, που το θαυμάζουμε αλλά και μας τρομάζει, κάθε άλλο παρά κενό είναι. Είναι γεμάτο ήχους και χρώματα, ζωή και δημιουργική πνοή, πλανήτες και πολιτισμούς σε άλλες διαστάσεις, ευφυή όντα με διαφορετικές μορφές, σε μια διαρκή επικοινωνία και ανταλλαγή για το κοινό καλό και την προώθηση του Θείου Έργου. Και από την τέλεια απομόνωση μας θα κλιθούμε στο τέλος του παρόντος ταξιδιού μας να γίνουμε ενεργά μέλη αυτού του Σύμπαντος, να μάθουμε να επικοινωνούμε με άλλους κόσμους και άλλους πολιτισμούς και να συμβιώνουμε αγαστά και ειρηνικά. 
Κάποιο συνάνθρωποι μας έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους στην νέα εποχή μέσα από την νέα διάσταση και θα είναι οι πρωτοπόροι που θα μας βοηθήσουν να προσαρμοστούμε και εμείς οι υπόλοιποι. Η μετάβαση δεν θα είναι εύκολη ούτε και σύντομη, και θα πρέπει να την χειριστεί ο καθένας μόνος του, προετοιμάζοντας κατάλληλα κυρίως το πνεύμα του, αλλά και το υλικό του σώμα, για όσα θαυμαστά θα ακολουθήσουν. Τα άτομα που έχουν περάσει στην τέταρτη διάσταση βασανίζονται από έντονη κόπωση και ατονία που συνοδεύεται συνήθως από υπνηλία και αδράνεια ή περιοδική αϋπνία. Παρουσιάζουν προβλήματα στο γαστρεντερικό σύστημα ή πόνους στις αρθρώσεις, χωρίς να υπάρχει ιατρική εξήγηση. Έχουν απότομες συναισθηματικές μεταπτώσεις , σύντομες περιόδους καταθλίψεων, και προσωρινές διαλείψεις μνήμης, πονοκεφάλους, ταχυκαρδίες, θολή όραση ακόμη και ναυτία. Επικρατεί σύγχυση, υπάρχει έντονο άγχος και φοβίες για την επιβίωση μας έρχονται στην επιφάνεια και μας κυριεύουν. Τα έντονα όνειρα είναι συχνά, υπάρχει μια ανεξήγητη ανησυχία και μια αναμονή γεγονότων και αλλαγών, ενώ αισθανόμαστε την επιτάχυνση του χρόνου, σαν δηλαδή η μέρα να μικραίνει σε σχέση με παλαιότερα.

Όλα αυτά τα συμπτώματα οφείλονται στις νέες ενέργειες που διαπερνούν καθημερινά τα σώματα μας, το φυσικό, το αστρικό, το συναισθηματικό και το πνευματικό. Οφείλονται επίσης στην άνοδο των δονήσεων μας, στην δημιουργία νέων τσάκρας στο σώμα μας και στο ότι τα κύτταρα του σώματος μας που ανανεώνονται, αρχίζουν να παίρνουν μια πιο κρυσταλλική μορφή. Κατά την μεταβατική αυτή περίοδο και για να μπορέσουμε να αντέξουμε τους κραδασμούς της μετάβασης θα μας βοηθούσε μια υγιεινή διατροφή βασισμένη σε φρούτα και λαχανικά, καθώς και άφθονο καθαρό νερό, για να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση, αλλά και ο διαλογισμός ή ασκήσεις γιόγκα για την σταθεροποίηση του ψυχικού μας κόσμου και την αποβολή του έντονου άγχους και του αισθήματος της αναμονής.

Είναι η εποχή που το τρίτο μάτι, το τσάκρα στο μέτωπο μεταξύ των ματιών, θα ανοίξει και θα χαρίσει σε πολλούς διορατικές και διαισθητικές ικανότητες που ποτέ έως τώρα δεν είχαν. Όσοι δε είχαν το χάρισμα αυτό, θα το βιώνουν στο εξής σε μεγαλύτερη ένταση και συχνότητα. Θα αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε σταδιακά νέες πραγματικότητες που μέχρι στιγμής αγνοούσαμε την ύπαρξη τους, κόσμους που μόνο με την φαντασία μας θα μπορούσαμε μέχρι σήμερα να ταξιδέψουμε.

Είναι αλλαγές που πολλούς τους φοβίζουν, πολλούς άλλους όμως τους γοητεύουν. Είναι στο χέρι μας αν θα αφεθούμε και θα ακολουθήσουμε την φυσική εξελικτική πορεία ή αν θα αγκιστρωθούμε στο γνωστό και τετριμμένο. Έχουμε την ελευθερία της βούλησης σαν έμβια όντα, μας παρέχεται και το δικαίωμα της επιλογής. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε που μας οδηγεί ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε.

Ας μην ξεχνάμε ότι στην παρούσα μετενσάρκωση επιλέξαμε να είμαστε παρόντες στις κοσμογονικές αλλαγές που πρόκειται να συμβούν και ότι ο καθένας από εμάς, μονάδες εμπορευόμενες από το Θείο Όλο, έχουμε μια σημαντική αποστολή να επιτελέσουμε. Απορροφηθήκαμε όμως από την ύλη και την καθημερινότητα της υλικής μας υπόστασης και χάσαμε τον δρόμο μας. Η Θεία Πρόνοια φροντίζει την περίοδο αυτή για την αφύπνιση μας, ώστε να λάβουμε έγκαιρα θέσεις για την εκπλήρωση της Θείας Βούλησης και την ολοκλήρωση της μετάβασης.

Ένας εξελικτικός κύκλος για το ανθρώπινο είδος ολοκληρώνεται και ένας νέος ξεκινάει. Το ρολόι των αλλαγών ήδη έχει ενεργοποιηθεί και δεν υπάρχει τρόπος να ανατραπεί η προκαθορισμένη πορεία. Ας κάνουμε τους απολογισμούς μας, ας κλείσουμε τις ανοιχτές πληγές με το παρελθόν μας και ας αναζητήσουμε το Φως που θα μας οδηγήσει στην εκπλήρωση της αποστολής μας.

Φοίβος ΧρυσοσπάθηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.