Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Τελετουργικό με μέλι για την αγάπη



Είναι μια παραδοσιακή σμυρναίικη παλιά συνταγή με θεαματικά αποτελέσματα.


Αυτό το τελετουργικό με μέλι για την αγάπη χρησιμοποιείται για να γλυκάνει μια σχέση.Αν ο φίλος ή ο σύζυγός είναι απόμακρος,επιθετικός και  τα πράγματα δεν πάνε καλά μεταξύ του ζευγαριού αυτό το τελετουργικό με μέλι συνιστάται για να αναζωπυρώσει τον έρωτα και την αγάπη. 

Υλικά που απαιτούνται :

- Ένα λευκό πιάτο
- Ένα βάζο με μέλι
- Ένα κομμάτι χαρτί με το όνομα της αγάπης σας
- Μια φράουλα
- Κολώνια  Αφροδίτης
- Ένα λευκό πανί



Τρεις μέρες πριν από την Πανσέληνο γράφετε στο κομμάτι χαρτί το όνομα της αγάπης σας (κατά προτίμηση πλήρες), τοποθετείτε στο πιάτο, ακριβώς δίπλα από το χαρτί βάζετε μία κατακόκκινη φράουλα.

Στη συνέχεια καλύψτε όλα τα υλικά με αρκετό μέλι,

Καλύψτε το πιάτο με ένα λευκό πανί, ραντίζετε με κολώνια Αφροδίτης που θα βρείτε εδώ: Kολώνια Αφροδίτης και αφήστε κάπου κρυμμένα για τρεις ημέρες.

Την τρίτη ημέρα, πάρτε τα περιεχόμενα του πιάτου και ρίξτε τα σε ένα, δάσος ή κήπο με λουλούδια. Το πιάτο μπορεί να πλυθεί και να χρησιμοποιηθεί κανονικά. Φορέστε το άρωμα καθημερινά.Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν.


Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ





 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ