Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Η έννοια των χρωμάτων το βράδυ της Πρωτοχρονιάς


Κόκκινο: Συμβολίζει τη δύναμη την αγάπη το δυναμισμό. Είναι ένα ζεστό χρώμα που δείχνει το πάθος των ανθρώπων – με το αγαπημένο σας πρόσωπο  ή απλά για τη ζωή. Λειτουργεί ως διεγερτικό και βελτιώνει τη διάθεση του χρήστη.

Ροζέ: είναι το χρώμα του ρομαντισμού, ιδανικό για τις φινετσάτες γυναίκες και την αγάπη. Είναι το χρώμα της θηλυκότητας, της αγάπης και του ρομαντισμού. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται από όσους θέλουν να ζήσουν μια μεγάλη αγάπη με πολύ  love story και ρομαντισμό.

Πορτοκαλί: είναι το χρώμα της χαράς και της ευτυχίας, ισορροπεί και δεν προσβάλλει κανέναν. Είναι ιδανικό για χρήση στις εκτυπώσεις. Σημαίνει κίνηση και αυθορμητισμό. Το χρώμα διεγείρει την αίσθηση της θερμότητας, οι δονήσεις ανεβαίνουν και φέρνει μεγάλη επικοινωνία.

Πράσινο: είναι το χρώμα της φύσης, της ηρεμίας και της αρμονίας. Φέρνει ζωτικότητα και εμπιστοσύνη. Έχει καταπραϋντικές,χαλαρωτικές ιδιότητες και συνδέεται με την ισορροπία. Είναι επίσης το χρώμα της γονιμότητας.

Μωβ: Είναι το χρώμα των στοχαστών. Ένα μυστηριώδες χρώμα, συνήθως χρησιμοποιείται από εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν εξουσία.

Κίτρινο: θυμηθείτε το χρυσό, τα χρήματα και τον πλούτο. Είναι το χρώμα που φωτίζει και φέρνει το θάρρος για να προχωρήσουμε. Είναι το χρώμα που   προσελκύει επιπλέον εύνοια και γρήγορα αποτελέσματα. Είναι το χρώμα της ευημερίας, ενθαρρύνει την αισιοδοξία, τη δημιουργικότητα και την ευφυΐα. Για εκείνους που τους αρέσει η φωτεινότητα, η καθαρότητα και η διανοητική αντίληψη μπορούν να διαλογιστούν πιο εύκολα με κίτρινο χρυσό.

Μπλε: Είναι το χρώμα της ωριμότητας, φέρνει ηρεμία και ξεκούραση. Μια πολύ καλή επιλογή για εκείνους που είναι κοντά σε νερό, ή σε πλοίο, παραλία ή στην άκρη της πισίνας. Χαρίζει  γαλήνη και ασφάλεια και είναι ιδανικό για όσους θέλουν ησυχία και εμπιστοσύνη.

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.