Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Η πιο αποτελεσματική προσευχή εναντίον του κακού

 H EYXH TOΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ 



Πολύ συχνά στην εποχή μας πολλοί  άνθρωποι βάλλονται από αρνητικές μαγικές επιδράσεις. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο για την καταπολέμηση της μαύρης μαγείας είναι η απίστευτα ισχυρή προσευχή του Αγίου Κυπριανού για να σπάσει κάθε κακό και να  ενισχύσει την πίστη στον δημιουργό του.

Το μέγα όνομα του  Κυρίου Σαβαώθ 
Μιχαήλ,Γαβριήλ και Ραφαήλ . Ο Τίμιος και Ζωοποιός Σταυρός  
Βοηθήστε και αποδιώξτε πάσαν αρρώστια ,ανάθεμα ,κατάθεμα ,κατάρα, ψαλμοκατάραν
ζηλοφθονία, γλωσσοφαγιάν και πάσαν διαβολικήν ενέργειαν από τον/την δούλο/η του Θεου ......<όνομα> κόρη της .....<όνομα> και από τα κτήνη αυτής και τα υπαρχοντά  της .
Άγιε  Νικόλαε ,Άγιε  Βασίλιε ,Άγιε   Νίκωνα και Νίκανδρε , Άγιε  Νικήτα και Ευλόγιε, Άγιε Σώζοντα και Νικηφόρε , Προκόπιε και Άγιοι Ανάργυροι θαυματουργοί ,Άγιε Θεράποντα ,  Άγιε Αθανάσιε  ,Άγιε  Ανδρόνικε και  Αγία Αθανασία , Άγιε Κυπριανέ και Αγία Ιουστίνα , Άγιοι Σέργιε και Βάκχε  , Αγία Βαρβάρα, Αγία Αναστασία  Φαρμακολύτρα ,Αγία Ιουλιανή ,Άγιοι Μάρτυρες  του  Χριστού ,Γεώργιέ,Δημήτριε,Θεώδωροι ,Τήρωνα Στρατηλάτη, Άγιοι Τεσσαράκοντα Μάρτυρες  διαλύσατε και ελευθερώσατε τη δούλην Του Θεού .....<όνομα> , κόρη   της .......<όνομα> απο της αγαθής ώρας τάυτης.Αμήν .  


Η παραπάνω προσευχή συνδυάζετε πολύ καλά με το ρευστό βάλσαμο απομαγνητισμού και προστασίας του Αγίου Κυπριανού.

      Θα το βρείτε εδώ:  Ρευστό βάλσαμο Αγίου Κυπριανού

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]  Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343  Χρέωση: Σταθερά  2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.